Articolele din categoria ACTUAL:

Bătrâni - imagine de arhivă
Dosar penal și amenzi, după controalele efectuate la azilul groazei din Piteşti. Au fost descoperite nereguli uriașe
Poliţiltii din Argeş au deschis un dosar penal după controlul efectuat la azilul groazei din Piteşti, unde au fost descoperite mai multe neregului. Vorbim despre bătrâni găsiţi "cazați" în subsol, în condiții aboslut inumane, o bucătărie improvizată, unde era pregătită mâncarea pentru beneficiarii azilului, dar și nereguli în acordarea asistenţei medicale.  
Spital din Romania
Un nou caz revoltător în spitalele din România - Un pacient a agonizat ore întregi în așteptarea ambulanței și a pierdut un picior din cauza birocrației
Clipe de groază pentru un pacient care a ajuns de urgență la Spitalul Județean Pitești. Bărbatul care a rămas fără un picior, după un accident cu motocicleta, a trebuit să aștepte câteva ore o ambulanță pentru a fi transferat la un spital din Capitală. După acest caz șocant, prefectul județului a trimis o comisie mixta pentru a verifica unitatea medicală. 
Liviu Dragnea a vorbit la Realitatea Plus despre evenimentele din 10 august 2018. Foto: Profimedia Exclusiv
Liviu Dragnea, despre 10 august 2018: „V-ați pus vreodată întrebarea, cine sunt cei din spatele celor care au instigat la violență?”
Azi s-au împlinit 5 ani de la evenimentele controversate din 10 august din Piața Victoriei. Una dintre figurile centrale ale acelor evenimente a fost Liviu Dragnea. Fostul lider PSD a oferit o serie de explicații în cadrul emisiunii „Culisele Statului Paralel” de la Realitatea Plus, într-o adevărată confruntare cu Rareș Bogdan, politicianul care s-a aflat pe partea cealaltă a baricadei.
Crima din Mangalia - Iubitul Alinei: „Mai făcea aşa glume, că iub, dacă mor, am făcut bani să iei sicriu din banii mei”
Crima din Mangalia - Iubitul Alinei: „Mai făcea aşa glume, că iub, dacă mor, am făcut bani să iei sicriu din banii mei”
Apar noi detalii cutremurătoare despre crima din Mangalia care a îngrozit o țară întreagă. Loredana, criminala de nici 18 ani a refăcut în fața anchetatorilor filmul nopții de groază. În acest timp, cele două familii abia dacă își găsesc liniștea. Taximetristul care a cărat cadavrul fără să știe, martor-cheie în anchetă, vrea să se lase de meserie. Atenție, urmează informații cu un puternic impact emoțional.