Articolele din categoria ACTUAL:

Crima din Mangalia - Iubitul Alinei: „Mai făcea aşa glume, că iub, dacă mor, am făcut bani să iei sicriu din banii mei”
Crima din Mangalia - Iubitul Alinei: „Mai făcea aşa glume, că iub, dacă mor, am făcut bani să iei sicriu din banii mei”
Apar noi detalii cutremurătoare despre crima din Mangalia care a îngrozit o țară întreagă. Loredana, criminala de nici 18 ani a refăcut în fața anchetatorilor filmul nopții de groază. În acest timp, cele două familii abia dacă își găsesc liniștea. Taximetristul care a cărat cadavrul fără să știe, martor-cheie în anchetă, vrea să se lase de meserie. Atenție, urmează informații cu un puternic impact emoțional. 
Ordonanțele austerității - Ministrul Finanțelor și ministrul Muncii merg la Bruxelles / Reforme importante
Ordonanțele austerității - Ministrul Finanțelor și ministrul Muncii merg la Bruxelles / Reforme importante
Este o lună decisivă pentru români! Guvernul pregătește ordonanța austerității și cea a reducerii cheltuielilor bugetare, dar înainte de asta ministrul Finanțelor, Marcel Boloș și ministrul Muncii Simona Bucura Oprescu merg la Bruxelles pentru a obține aprobare astfel încât țara noastră să nu piardă banii din PNRR. Între timp, cabinetul Ciolacu trebuie să finalizeze reforme importante precum cele din sistemul de pensii și salarizare, iar șeful Casei de Pensii vine cu noi date despre majorările de anul viitor: indexarea pensiilor de la 1 ianuarie 2024 ar trebui să acopere atât inflația cât și creșterea salariului mediu brut. 
ÎNCHISOARE pentru un șofer care se urcă la volan fără permis, sub influența alcoolului
ÎNCHISOARE pentru un șofer care se urcă la volan fără permis, sub influența alcoolului - Anunțul lui Marcel Ciolacu
Liderul Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a subliniat importanța combaterii accidentelor rutiere cauzate de șoferii care conduc fără permis, sub influența alcoolului sau a substanțelor psiho-active. El a făcut aceste declarații în contextul promulgării Legii Anastasia, o inițiativă legislativă propusă de PSD, care urmărește să aducă consecințe mai aspre pentru astfel de fapte.
Scandalul „Gheboasă” a ajuns la CNA
Scandalul „Gheboasă” a ajuns la CNA. Consiliul a sesizat YouTube cu privire la accesul minorilor la videoclipuri
Muzica trap a ajuns în vizorul CNA. Consiliul a decis să facă o sesizare platformei YouTube cu privire la faptul că accesul minorilor la videoclipuri inadecvate nu este restricționat, așa cum este menționat în regulamentul intern al YouTube. Mai mult, o serie de artiști au fost analizați la virgulă de reprezentanții CNA. Reacțiile cântăreților, însă, nu au întârziat să apară. 
Toți cei care o cunoșteau pe Alina au venit să-și ia rămas bun
Tânăra ucisă la Mangalia, condusă pe ultimul drum în rochie de mireasă. O nouă IPOTEZĂ poate schimba radical ancheta
Alina, tânăra care a fost ucisă de cea mai bună prietenă și abandonată sub o bancă din Mangalia este înmormântată în satul natal din județul Vaslui. Sute de persoane din comună, vecini, prieteni și colegi o conduc pe tânără pe ultimul drum. Între timp, apar noi detalii cutremurătoare despre crima care a îngrozit țara. Loredana, criminala de nici 18 ani a refăcut în fața anchetatorilor filmul nopții de groază. Taximetristul care a cărat cadavrul fără să știe, martor-cheie în anchetă, vrea să se lase de meserie. Atenție, urmează informații cu un puternic impact emoțional.