Articolele din categoria ACTUAL:

Gheboasă/ Foto: Facebook
Efectul Gheboasă! Încă 4 artiști, amendaţi pentru limbaj vulgar la Untold! Nume grele, printre cei sancționați
Patru artişti care au concertat la festivalul Untold au fost amendați cu suma de 1.000 de lei pentru versuri care conţin un limbaj "vulgar, licenţios sau rasist", a anunțat Jandarmeria Cluj-Napoca. Potrivit unor surse citate de presa locală din Cluj, printre cei amendați se numără Cătălin Ștefan Ion – Cheloo și Bogdan Ionuț Pastacă – Ombladon de la Paraziții, dar și Macanache – Constantin-Bogdan Dinescu.
Femeia a avut noroc că trotuarul era decopertat și a căzut pe pământ
Caz șocant în Alexandria. O femeie s-ar fi aruncat de la etajul 5 al unui bloc, iar un bărbat a fost săltat de mascați. Posibil ca cei 2 să fi fost drogați -VIDEO
Caz șocant joi dimineață, în Alexandria. O femeie s-ar fi aruncat de la etajul 5 al unui bloc, după ce a petrecut noaptea în apartamentul unui bărbat. Ca prin minune, victima a supraviețuit. Bărbatul care locuia în apartament a fost ridicat de mascați, după ce i-au spart ușa. Suspiciunea este că cei 2 ar fi consumat droguri.
Rares Bogdan
Rareș Bogdan: "Este exclus ca PNL să iasă de la guvernare!"
Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a declarat că este exclus ca liberalii să iasă de la guvernare, nefiind nicio discuţie în acest sens în interiorul formaţiunii. El a adăugat că nu crede că noile măsurile fiscale avute în vedere de către Executiv, prin ordonanţa de urgenţă, nu vor fi luate în forma în care a apărut documentul în spaţiul public, deoarece PNL nu este de acord cu măsuri care să lovească în mediul de afaceri şi mediul privat. Liberalul nu crede că premierul Marcel Ciolacu îşi va depune mandatul dacă nu sunt adoptate aceste măsuri. 
2 propuneri ale autorităților prevăd strategii diferite (Profimedia)
Va fi sau nu OBLIGATORIE vaccinarea? Ministerul Sănătății susține că NU, un proiect de lege spune contrariul
Ministerul Sănătății a pus în dezbatere publică,  la începutul luni, un proiect de hotărâre de Guvern pentru aprobarea Strategiei naționale de vaccinare, în care se subliniază faptul că imunizarea nu va fi obligatorie nici pentru adulți și nici în școli. Pe de altă parte însă, proiectul legii vaccinării, depus în Parlament de câțiva ani, propune obligativitatea efectuării a 8 vaccinuri, arată o analiză Avocatnet. 
Pensionarii plătesc pentru profiturile uriașe din industria farmaceutică
Prețurile celor mai ieftine medicamente au explodat. O nouă lovitură pentru pensionarii și românii săraci
Prețurile celor mai ieftine medicamente din farmacii au explodat de la începutul lunii, iar cei mai afectați sunt pensionarii și românii cu cele mai mici venituri. Ministerul Sănătății a comunicat că scumpirea medie este de circa 14%, însă în cazul medicamentelor care costau mai puțin de 50 de lei majorările sunt halucinante. De exemplu, un sirop de tuse care costa circa 35 de lei are acum un preț aproape dublu, potrivit Realitatea Plus.
Pastila pentru suflet
Pastila pentru suflet - Pilda zilei: Cine-i drept înaintea Domnului?
Condacul întâi  a Sfântului Mucceni Laurențiu arhidiaconul„Focul sfânt al Rusaliilor a ars în inima ta, umplându-te de bucurie și curaj, Sfinte Mucenice Laurenţiu. De aceea, focul celor necredincioşi nu te-a putut separa de dragostea lui Hristos, ci a fost transformat într-un foc de Altar, prin care te-ai înălțat ca o jertfă lui Dumnezeu. Acum, când stai învingător în fața Domnului, pe care L-ai slujit cu râvnă, nu înceta să te rogi pentru noi, care strigăm către tine: Bucură-te, Sfinte Mucenice Laurenţiu, slujitor al Dumnezeului Celui Preaînalt și martor al Puterii Sale învingătoare!”
Tragedie Neamț/ Captură video
Ultimele ore de viață ale adolescentei olimpice drogate și violate. Filmul tragediei din Neamț - Detalii cutremurătoare
Ies la suprafață noi detalii cutremurătoare din ancheta adolescentei olimpice care a murit drogată și violată în casa unui tânăr din Neamț. Ultimele ore din viața fetei sunt acum prezentate în motivarea celor trei arestări, iar totul s-ar învârti în jurul unei decizii neinspirate, care s-a transformat într-o tragedie. Victima urma să participe la o conferință națională a elevilor, care a fost organizată la un liceu din Piatra Neamț.