Articolele din categoria ACTUAL:

Angajații din finanțe nu au lucrat nici azi. Foto/Sed Lex Finanțe
Sindicaliștii pare că i-au convins pe cei din Finanțe. Nu vor fi dați oameni afară, iar salariile se vor egaliza
Cele două zile de proteste de pe holurile Ministerului de Finanțe i-au convins pe cei din conducere. Sindicatul Sed Lex Finanțe spune că ministerul se obligă să nu disponibilizeze personal la nivelul aparatului propriu şi al unităţilor subordonate, iar până la data de 21 august să elaboreze proiectul de act normativ prin care se vor egaliza salariile la nivelul maxim în plată în cadrul sistemului fiscal, luând în calcul hotărârile judecătoreşti.
Darius Vâlcov / Foto: Inquam Photos
Fostul ministru Darius Vâlcov, pe punctul de a spune "La revedere" Italiei. Când va ajunge în țară - Anunțul ministrului Justiției
Aducerea lui Darius Vâlcov este o chestiune de câteva zile, spune ministrul Justiției Alina Gorghiu, precizând că procedura de extrădare este deja în curs și statul italian a luat legătura cu Poliția Română. Ea a transmis că Ministerul Justiției va fi activ, ca și în acest caz, în tot ceea ce înseamnă proceduri în curs în Italia.  "Avem un magistrat de legătură în Italia, care pe tot ce înseamnă cazuri active se va ocupa şi ne va ţine la curent", a spus ministrul.
Marcel Bolos la Trezorerie / FOTO: INQUAM (Octav Ganea)
Marcel Boloș a descins la Trezorerie pentru a se asigura că că se vor face astăzi plățile către bugetari
Ministrul Finanțelor a descins la Trezorerie, după ce s-au anunțat proteste fulger. Și asta pentru că astăzi ar fi trebuit să fie virate salariile bugetarilor. Dacă angajații trezoreriei nu lucrează, bugetarii riscă să nu-și primească banii. Ieri a fost protest chiar în sediul ministerului de Finanțe. O directoare și-a dat demisia chiar în fața ministrului. Boloș vine însă cu promisiuni și îndeamnă la calm. Angajații din Finanțe sunt nemulțumiți de măsurile fiscale analizate în guvern, despre care spun că le-ar aduce diminuări de salarii cu până la 700 de lei, dar și concedieri. 
Spala pe dinti
Te speli pe dinți după ce ai băut cafeaua? Este cea mai mare greșeală - Care e pericolul și cum trebuie procedat corect
Cafeaua este, pentru mulți dintre noi, un ritual matinal indispensabil. Cu toate acestea, multe persoane fac o greșeală comună după ce își savurează cafeaua: se spală pe dinți imediat. Chiar dacă intenția pare a fi una bună - aceea de a preveni pătarea dinților sau de a scăpa de respirația de cafea - spălatul pe dinți imediat după ce ai băut cafea poate face mai mult rău decât bine. Haideți să înțelegem de ce.
Tinerii sunt mai realiști decât părinții lor când vine vorba de alegerea unui job
Ce joburi caută tinerii romani. Să fie bine plătite și cu perspective pe termen lung
Noile generații par să fie mai pragmatice decât părinții când vine vorba de a-și alege o slujbă. Tot mai mulţi tineri aleg să-şi amâne sau să-şi anuleze planurile importante din viaţa personală, cum ar fi întemeierea unei familii sau cumpărarea unei locuințe, fie din cauza costurilor de trai, fie pentru a-și asigura mai întâi un nivel de trai corespunzător. Astflel, un studiu realizat de una dintre cele mai mari platforme de recrutare arată că tinerii candidaţii caută joburi care oferă cele mai multe beneficii.