Articolele din categoria ACTUAL:

Incendiu de proporții din cauza panourilor fotovoltaice de pe acoperiș. Foto: Facebook
Incendiu de proporții din cauza panourilor fotovoltaice de pe acoperiș. Pompierii au adus patru autospeciale
Un incendiu violent a izbucnit în orașul Ștefănești, pe la acoperișul unei case, cauza fiind un generator al panourilor fotovoltaice montate pe clădire. Pentru a stinge flăcările, au intervenit patru mașini de pompieri, printre care și o autoplatformă pentru intervenție și salvare la înălțime, conform informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. 
Inflația scade pe hârtie, prețurile rămân uriașe la raft - Topul SCUMPIRILOR
Inflația scade pe hârtie, prețurile rămân uriașe la raft - Topul SCUMPIRILOR
Vin noi date de la Institutul Național de Statistică: inflația a scăzut la 9,4 la sută, față de luna iunie când a fost de 10,3 procente. Însă chiar și așa, prețurile sunt tot ridicate. În acest ritm, specialiștii trag un semnal de alarmă și spun că nu ar fi exclus să ne lovim de un nou val de scumpiri la raft. Pe de altă parte, premierul României face promisiuni că până la finalul anului rata inflației va scădea până la opt procente. 
Crima de la Mangalia - Avocatul Loredanei îi ia apărarea: Criminala era abuzată în familie
Crima de la Mangalia - Avocatul Loredanei îi ia apărarea: Criminala era abuzată în familie
Apar noi detalii în cazul crimei din hotelul de pe litoral care a îngrozit întreaga țară. Avocatul care o apără pe criminala de 18 ani speră ca pedeapsa pentru aceasta să fie cât mai mică. Susține că Loredana provine dintr-un mediu social dezorganizat, în care violențele și bătăile erau la ordinea zilei, ea însăși fiind o victimă. De asemenea, criminala ar fi mărturisit că îi pare rău că și-a ucis cea mai bună prietenă. Atenție, urmează informații cu un puternic impact emoțional.
Localnicii dintr-un sat din Italia au aruncat în aer radarul
Localnicii dintr-o comună din Italia au aruncat în aer radarul. Motivul, halucinant: Se săturaseră de prea multe amenzi
Locuitorii dintr-o comună din provincia Padova au detonat radarul amplasat în localitatea lor cu doar două luni înainte. Radarul, care a făcut 24.000 de înregistrări ale încălcării vitezei în această perioadă, a fost deteriorat cu premeditare de localnicii furioși. Acest caz reprezintă doar un exemplu dintr-o serie de incidente similare investigat de carabinieri în toată Italia.
Angajații din finanțe nu au lucrat nici azi. Foto/Sed Lex Finanțe
Sindicaliștii pare că i-au convins pe cei din Finanțe. Nu vor fi dați oameni afară, iar salariile se vor egaliza
Cele două zile de proteste de pe holurile Ministerului de Finanțe i-au convins pe cei din conducere. Sindicatul Sed Lex Finanțe spune că ministerul se obligă să nu disponibilizeze personal la nivelul aparatului propriu şi al unităţilor subordonate, iar până la data de 21 august să elaboreze proiectul de act normativ prin care se vor egaliza salariile la nivelul maxim în plată în cadrul sistemului fiscal, luând în calcul hotărârile judecătoreşti.