Articolele din categoria POLITICĂ:

Gheorghe Nechita
Primarul Iașiului își urmărea iubita cu ajutorul Poliției Locale. Aceasta l-ar fi denunțat la DNA
Detalii picante din dosarul edilului reţinut de la Iaşi, Gheorghe Nichita. Potrivit datelor din dosarul în care e acuzat de abuz în serviciu, o femeie l-a făcut pe primarul moldovean să încalce orice reguli şi să folosească funcţionarii publici de la poliţia locală pe post de agenţi de spionaj. Potrivit presei locale femeia monitorizată de primar era chiar amanta, relatează Realitatea TV. Şefa unui serviciu din Primăria Iaşi, Adina Samson, în vârstă de 33 de ani, cu care edilul Gheorghe Nichita a avut o relaţie de câţiva ani, l-ar fi denunţat pe acesta la DNA.
DNA: Nichita l-a pus pe Avârvarei să cumpere o aplicație SPY pentru supravegherea unei persoane
DNA: Nichita l-a pus pe Avârvarei să cumpere o aplicație SPY pentru supravegherea unei persoane
Procurorii DNA notează în referatul de reținere a lui Gheorghe Nichita, că primarul l-a determinat pe un șef de  serviciu al Poliției Locale, Avîrvarei Ștefan, reținut la rândul său în dosar, să achiziționeze o aplicație de tip “spy”, ce  a fost instalată din dispoziția edilului pe un telefon mobil ce a fost făcut cadou ulterior persoanei supravegheate, întrucât Nichita vroia să aibă un control permanent asupra activităților zilnice ale persoanei supravegheate. 
”1 Mai care este fără Vanghelie”. Lista primarilor arestați care nu dau mici și bere de ziua muncii Exclusiv
”1 Mai care este fără Vanghelie”. Lista primarilor arestați care nu dau mici și bere de ziua muncii
Mai mulți primari celebri, printre care Marian Vanghelie sau Radu Mazăre, petrec ziua de 1 Mai în spatele gratiilor, fiind arestați preventiv sau plasați în arest la domiciliu, fie reținuți de DNA, cum este cazul lui Gheorghe Nichita, primarul Iașiului. Astfel, nu se vor mai bucura să fie în mijlocul cetățenilor, ca anii trecuți, la petrecerile cu mici și bere și concerte în aer liber.
Adina Samson
 Sursa: BZI.RO
Gheorghe Nichita ar fi pus polițiștii locali să îi urmărească amanta, subalterna sa din Primărie
In spatele dosarului in care este vizat primarul Gheorghe Nichita se afla relatia sa amoroasa cu o subalterna din Primaria Iasi. Avand in vedere diferenta de varsta dintre primar si amanta sa, acesta a devenit extrem de gelos si i-a pus pe politisti sa o supravegheze pe Adina Samson, scrie bzi.ro Filajele "serviciului secret" al primarului erau facute de politisti locali, deghizati chiar si in oameni ai strazii pentru a nu fi recunoscuti de persoanele urmarite. 
Șeful Direcției Juridice SRI avertizează corupții care se consideră imuni în fața autorităților
Șeful Direcției Juridice SRI avertizează corupții care se consideră imuni în fața autorităților
Dumitru Dumbravă, general SRI și șef al Direcției Juridice a Serviciului, a avertizat corupții care se consideră imun în fața autorităților,  spunând că ”SRI este unul dintre anticorpii echipaţi pentru însănătoşirea societăţii şi eliminarea corupţiei".Acesta atrage atenţia asupra faptului că instituţia îşi menţine "interesul" până la finalizarea definitivă a cauzelor penale, scrie juridice.ro.
Băsescu atacă SRI: Se dă o luptă pentru cine e tatăl anticorupției și SRI s-a simțit umilit de DNA
Băsescu atacă SRI: Se dă o luptă pentru cine e tatăl anticorupției și SRI s-a simțit umilit de DNA
Fostul președinte Traian Băsescu a lansat, joi seara, în cadrul unei intervenții telefonice la postul B1Tv, un alt atac la adresa SRI, declarând că în ultima perioadă se dă o luptă pentru cine este tatăl anticorupției, iar SRI se simte umilit pentru că nu mai e parte a atenției publice majore, până acum era ”DNA și SRI și dintr-odată a rămas doar DNA stăpânul anticorupției”.