POLITICĂ

Marcel Ciolacu se scuză în scandalul iscat de afirmația „Buzăul nu e în Moldova”. Foto: Facebook









Bătălia pentru Primăria Capitalei. Firea: „Nu am vorbit cu Piedone”. Ciolacu: „Am încheiat orice dialog și orice ofertă”
Bătălia pentru Primăria Capitalei. Firea: „Nu am vorbit cu Piedone”. Ciolacu: „Am încheiat orice dialog și orice ofertă”
Gabriela Firea - candidatul Partidului Social Democrat pentru Primăria Capitalei susține că nu a discutat cu Cristian Popescu Piedone despre o eventuală retragere a lui din cursa electorală și că bucureștenii sunt cei care vor decide. Mai mult, Firea susține că în ultima ședință a coaliției s-a decis că ea este cea mai bună variantă pentru Capitală. Și Marcel Ciolacu a declarat că a închis orice discuții cu candidatul pe care Nicușor Dan îl vede ca singura amenințare pentru el în alegerile locale. 

ACTUAL


Cristian Popescu Piedone, legături dubioase cu statul paralel. Cum orchestrează Coldea alegerile
Cristian Popescu Piedone, legături dubioase cu statul paralel. Cum orchestrează Coldea alegerile - planul generalului negru. Fostul director al firmei de salubritate, propulsat la primărie
Mega-dosarul ROMPREST stă pe un butoi de pulbere! Mafia gunoaielor a fost încolțită într-o anchetă jurnalistică fără precedent! Jurnalista Realitatea PLUS Anca Alexandrescu a dezvăluit, în emisiunea Culisele Statului Paralel, legăturile grupării Adimi-Dracea-Valache cu Generalul negru, Florian Coldea. Și lucrurile nu se opresc aici! În schemă a intrat și Cristian Popescu Piedone, edilul de la 5 care visează la Primăria Generală, cel care a fost, înainte să pună mâna pe primăria de sector, director la firma de salubritate care a fost antamată de Clotilde Armand să ridice deșeurile din Sectorul 1, în starea de alertă, în locul ROMPREST, printr-un contract încheiat fără licitație! Ce jocuri face, de fapt, Florian Coldea cu Piedone? Dezvăluirile Realitatea PLUS dinamitează sistemul!

POLITICĂ


Primarul Capitalei, Nicușor Dan, raportează îmbunătățiri semnificative în sistemul de termoficare al Bucureștiului: „Iarna asta a fost mai bine. Un apartament nu avea, 99 aveau”
Primarul Capitalei, Nicușor Dan, raportează îmbunătățiri semnificative în sistemul de termoficare al Bucureștiului: „Iarna asta a fost mai bine. Un apartament nu avea, 99 aveau”
Primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, a oferit joi seară, într-o intervenție telefonică în cadrul unui post TV, detalii încurajatoare despre stadiul modernizării rețelei de termoficare a orașului. Acesta a declarat că, în ciuda provocărilor, au fost înregistrate progrese semnificative în ultimii ani.

ACTUAL


















Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr. Foto: Profimedia
Ministrul Apărării Naţionale, convorbire cu secretarul american al Apărării, Lloyd J. Austin III. Subiecte fierbinți abordate de către cei doi oficiali
Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire miercuri cu secretarul american al Apărării, Lloyd J. Austin III, discuţiile vizând, în principal, situaţia de securitate generată de războiul de agresiune al Rusiei şi sprijinul necondiţionat pentru Ucraina, fiind reiterată importanţa menţinerii unităţii transatlantice în actualul context de securitate.

ACTUAL