Articolele din categoria ACTUAL:

Marcel Ciolacu, reacție rapidă după ce Dumitru Buzatu a fost prins în timp ce lua șpagă
Marcel Ciolacu, reacție rapidă după ce Dumitru Buzatu a fost prins în timp ce lua șpagă: „Voi convoca de urgență Biroul Politic Național”
Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat (PSD), a reacționat decisiv în urma prinderii în flagrant a președintelui Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, în cazul de mită. Liderul PSD a anunțat că va convoca de urgență Biroul Politic Național al partidului în format online, unde va propune colegilor săi excluderea imediată a lui Dumitru Buzatu din rândurile PSD.
Ce trucuri folosesc restaurantele pentru a stimula papilele gustative și a te face să comanzi mai mult
Ce trucuri folosesc restaurantele pentru a stimula papilele gustative și a te face să comanzi mai mult. Gustul apetisant al păcălelii
Restaurantul poate fi un loc minunat pentru a savura mâncăruri delicioase și a petrece timp cu cei dragi. Cu toate acestea, multe restaurante folosesc anumite trucuri pentru a-ți manipula papilele gustative și a te determina să comanzi mai mult decât ți-ai propus. Aceste tactici sunt uneori subtile și dificil de recunoscut, iar mulți clienți își dau seama prea târziu că au fost păcăliți și ajung să plătească mai mult decât și-au dorit.
Profesoară bătută în fața școlii de mama unui elev.
Profesoară bătută în fața școlii de mama unui elev. Ce a determinat-o pe femeie să îl lovească pe cadrul didactic
Un incident teribil a avut loc într-o școală din Hrip, unde o învățătoare în vârstă de 60 de ani a fost agresată în unității educaționale. Potrivit declarațiilor martorilor, mama vitregă a unui elev ar fi lovit-o pe învățătoare cu pumnii și palmele în mai multe rânduri. Polițiștii din Satu Mare au deschis o anchetă imediat după ce victima a depus plângere și au demarat în căutarea agresoarei.
Ce animal vezi prima data? Iluzia optică ce dezvăluie animalul tău interior
Ce animal vezi prima data? Iluzia optică ce dezvăluie animalul tău interior
Vremurile actuale ne impun să ne descoperim noi înșine și să ne îmbrățișăm personalitățile în totalitate - astfel încât să fim puternici și încrezători în fața oricărei situații. O iluzie optică poate fi un mod interesant și distractiv de a-ți descoperi animalul interior și alte aspecte ale personalității tale. Prin simpla privire a unei imagini, o iluzie optică poate dezvălui o mulțime de informații despre cine ești cu adevărat.
Horoscop weekend 23-24 septembrie 2023
Horoscop weekend 23-24 septembrie 2023. Începe zodia Balanței. Cum vom reuși să ne găsim echilibrul?
Horoscopul weekendului 22-24 septembrie 2023 vine cu influente astrale puternice, pline de schimbare si transformare. Cu sezonul Fecioarei in desfasurare, este posibil sa fi avut o perioada agitata si analitica, dar la finalul saptamanii, te asteapta un nou inceput cu intrarea soarelui in zodia Balantei. Aceasta zodie echilibrata si inteleapta iti va aduce o veselie si o stabilitate binevenite, oferindu-ti ocazia de a te concentra pe restabilirea echilibrului in viata ta.
STENOGRAME-BOMBĂ din dosarul farmacistului dealer de droguri - Le vindea tinerilor pastile EXPIRATE
STENOGRAME-BOMBĂ din dosarul farmacistului dealer de droguri - Le vindea tinerilor pastile EXPIRATE
Stenograme bombă din dosarul farmacistului traficant care vindea droguri de mare risc! Bărbatul lua pastilele expirate din farmacii și le dădea mai departe dealerului pentru a le vinde. Asta în vreme ce pastilele trebuiau să fie, de fapt, distruse. Din discuțiile pe care le purta cu un traficant, reiese inclusiv că bărbatul avea grijă ca stocurile să nu crească sau să nu scadă prea mult, ca să nu bată la ochi. 
Cupa Sectorului 3
Fluier de Start pentru Cupa Sectorului 3: Un jucător al generației de aur este gazda competiției în acest an
Săptămâna Europeană a Sportului începe în Sectorul 3 cu evenimentul ajuns la cea de-a doua ediție , “Cupa Sectorului 3”, care se va desfășura în două locații, respectiv bazele sportive Vitan și Unirii. Competiția este organizată de Primăria Sectorului 3 și are ca scop promovarea mișcării în aer liber, dar și popularizarea bazelor sportive cu acces gratuit amenajate în ultima perioadă.