Articolele din categoria ACTUAL:

TIR cu brânzeturi răsturnat, localnicii au prădat tot cașcavalul. Foto: Facebook
TIR cu brânzeturi răsturnat, localnicii au prădat tot cașcavalul. Hoț: „Mănânc o lună întreagă, am 35 de nepoți” VIDEO
Imagini halucinante vin din Mehedinți. Mai mulți indivizi au venit să fure brânză și cașcaval dintr-un tir răsturnat în urma unui accident. Presa locală a ajuns înainte de poliție, iar hoții de cașcaval erau bucuroși că se întorc cu portbagajul plin acasă. Numai că...polițiștii i-au prins în flagrant și le-au impus să arunce tot că altfel se aleg cu dosare penale. 
Campanie uriașă de promovare a firmelor lui Umbrărescu
Campanie uriașă de promovare a firmelor lui Umbrărescu. Baronul asfaltului, ținut în brațe și după tragedia de pe Autostrada Moldovei
Campania de imagine pentru "Regele Asfaltului" din Moldova este făcută de ministrul Sorin Grindeanu și conducerea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Dorinel Umbrărescu a fost prezentat în spațiul public ca salvator al României pentru că va reuși să construiască autostrăzile care vor lega cele trei regiuni istorice, Muntenia, Moldova și Transilvania. 
 Horoscopul zilei, sâmbătă, 23 septembrie 2023
Horoscopul zilei, sâmbătă, 23 septembrie 2023. Intrăm în zodia Balanță. Cum ne vor ajuta astrele să ne găsim echilibrul?
Astăzi, sâmbătă, 23 septembrie 2023, ne întâmpină cu o nouă perspectivă asupra vieților noastre. Cu Soarele intrând în Balanță, suntem inspirați să căutăm echilibrul și să fim deschiși compromisului. În același timp, Luna în Capricorn formează unghiuri puternice și trigoane cu Mercur și Jupiter, sporindu-ne încrederea și încurajându-ne să explorăm opțiunile.
3 zodii norocoase vor începe un nou capitol al vieții lor în luna octombrie. Favoritele astrelor la început de toamnă
3 zodii norocoase vor începe un nou capitol al vieții lor în luna octombrie. Favoritele astrelor la început de toamnă
Începutul toamnei aduce cu sine schimbarea, transformarea și rafinamentul. Este o perioadă a începuturilor și oportunităților noi pentru multe persoane, mai ales pentru trei zodii care vor experimenta sentimente de-a dreptul fericite în luna octombrie. Aceste zodii au câștigat favorurile astrelor, iar aceasta înseamnă, fără îndoială, că vor începe un nou capitol al vieții lor.
Marcel Ciolacu, reacție rapidă după ce Dumitru Buzatu a fost prins în timp ce lua șpagă
Marcel Ciolacu, reacție rapidă după ce Dumitru Buzatu a fost prins în timp ce lua șpagă: „Voi convoca de urgență Biroul Politic Național”
Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat (PSD), a reacționat decisiv în urma prinderii în flagrant a președintelui Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, în cazul de mită. Liderul PSD a anunțat că va convoca de urgență Biroul Politic Național al partidului în format online, unde va propune colegilor săi excluderea imediată a lui Dumitru Buzatu din rândurile PSD.