Articolele din categoria ACTUAL:

Horoscop weekend 23-24 septembrie 2023
Horoscop weekend 23-24 septembrie 2023. Începe zodia Balanței. Cum vom reuși să ne găsim echilibrul?
Horoscopul weekendului 22-24 septembrie 2023 vine cu influente astrale puternice, pline de schimbare si transformare. Cu sezonul Fecioarei in desfasurare, este posibil sa fi avut o perioada agitata si analitica, dar la finalul saptamanii, te asteapta un nou inceput cu intrarea soarelui in zodia Balantei. Aceasta zodie echilibrata si inteleapta iti va aduce o veselie si o stabilitate binevenite, oferindu-ti ocazia de a te concentra pe restabilirea echilibrului in viata ta.
STENOGRAME-BOMBĂ din dosarul farmacistului dealer de droguri - Le vindea tinerilor pastile EXPIRATE
STENOGRAME-BOMBĂ din dosarul farmacistului dealer de droguri - Le vindea tinerilor pastile EXPIRATE
Stenograme bombă din dosarul farmacistului traficant care vindea droguri de mare risc! Bărbatul lua pastilele expirate din farmacii și le dădea mai departe dealerului pentru a le vinde. Asta în vreme ce pastilele trebuiau să fie, de fapt, distruse. Din discuțiile pe care le purta cu un traficant, reiese inclusiv că bărbatul avea grijă ca stocurile să nu crească sau să nu scadă prea mult, ca să nu bată la ochi. 
Cupa Sectorului 3
Fluier de Start pentru Cupa Sectorului 3: Un jucător al generației de aur este gazda competiției în acest an
Săptămâna Europeană a Sportului începe în Sectorul 3 cu evenimentul ajuns la cea de-a doua ediție , “Cupa Sectorului 3”, care se va desfășura în două locații, respectiv bazele sportive Vitan și Unirii. Competiția este organizată de Primăria Sectorului 3 și are ca scop promovarea mișcării în aer liber, dar și popularizarea bazelor sportive cu acces gratuit amenajate în ultima perioadă. 
Anca Alxandrescu a demascat șirul de nereguli ce ajunge la vârful Min. Transpoturilor Exclusiv
Anca Alexandrescu are dovezi ZDROBITOARE. Cum s-a pus șef de șantier directorul DRDP Iași. Cum face Umbrărescu jocurile în CNAIR și Grindeanu nu mișcă în front? DOCUMENT
Realitatea PLUS a intrat în posesia unui document exploziv: șeful Direcției Regionale Drumuri și Poduri Iași a preluat dirigenția pe șantierul unde a avut loc explozia cu patru morți, deși nu avea competențele necesare. Mai mult, el se ocupa în paralel de alte 2 șantiere. Halucinant este faptul că angajații instituției îl acuză pe acesta că și-ar fi atribuit funcția „de la sine putere”. În plus, potrivit unor surse, de când șef la Transporturi este Sorin Grindeanu, la firma condusă de baronul autostrăzilor, Umbrărescu - căci despre el vorbim, nu a mai avut loc niciun control. Practic, constructorul milionar a jucat după propriile legi. Realitatea PLUS a intrat și în posesia avizului pentru aceste lucrări. Anca Alexandrescu a oferit detalii șocante despre mafia din domeniul asfaltului. 
Ioan Bejan, Genesis Property
Comunicat de presă: Genesis Property, prima companie imobiliară din România cu obiectiv de reducere a emisiilor de carbon aprobat de Science Based Targets initiative
Science Based Targets initiative (SBTi) este un parteneriat între Carbon Disclosure Project (CDP), United Nations Global Compact (UNGC), World Resources Institute (WRI) și World Wide Fund for Nature (WWF). Genesis Property se numără printre cele 3.300 companii de top din întreaga lume și doar a cincea companie din România cu o astfel de aprobare din partea SBTi  
Soții Donca promovau o imagine a prosperității pentru a-i atrage pe naivi
Soția milionarului Donca, poveste americană despre sărăcie și lux
Soția milionarului român Călin Donca, acuzat de evaziune fiscală rupe tăcerea. Orianda Donca a povestit despre cum trăiau cei doi înainte ca afacerile soțului ei să ia amploare. Aceasta spune că locuiau într-un apartament închiriat, nu aveau mobilă și dormeau pe niște saltele. Cei doi s-au cunoscut la Timișoara, însă s-au mutat la Brașov, unde în prezent au o vilă de lux, de peste un milion de euro. Milionarul este acum arestat preventiv, după ce oamenii legii au intrat pe fir. Tot ceea ce posta individul pe internet era, de fapt, o mască pentru ilegalitățile pe care le făcea, susțin procurorii. 
Sindicatele și mediul de afaceri critică măsurile fiscale
Guvernul își bate joc de români cu majorarea salarială. Pentru fiecare leu în plus în buzunar, statul încasează 3 lei
Majorarea salariului minim reprezintă o mare păcăleală pentru români. În timp ce angajatul primește 83 de lei în plus, statul câștigă de aproape 3 ori mai mult. De altfel, chiar din estimarea guvernamentală privind impactul bugetar de anul viitor se observă că la fiecare 5 lei luați în plus de la populație și firme, statul va tăia un singur leu din sectorul bugetar.