Articolele din categoria ACTUAL:

Un bărbat din SUA și-a înlocuit soția cu un robot digital
Un bărbat din SUA și-a înlocuit soția cu un robot digital. Cum a ajuns inteligența artificială să vindece decepția în dragoste
Un bărbat din Statele Unite ale Americii și-a înlocuit soția cu un robot digital. Inteligența artificială i-a oferit acestuia posibilitatea de a avea o parteneră de viață care să-l înțeleagă și să nu îi pună niciodată o problemă. El spune că iubita digitală îl ajută zilnic cu problemele emoționale și nu se confruntă cu certurile din interiorul familiei. 
Război Ucraina, ziua 578 Foto: Profimedia
Război Ucraina, ziua 578 - Rusia respinge planul de pace al Ucrainei: "Este complet irealizabil"
Serghei Lavrov a vorbit, după participarea la reuniunea anuală a liderilor mondiali de la sediul ONU din New York, despre planul de pace al Ucrainei "Este complet irealizabil", a declarat Lavrov despre proiectul de pace în 10 puncte promovat de Kiev. "Nu este posibil să fie pus în aplicare. Nu este realist şi toată lumea înţelege acest lucru, dar, în acelaşi timp, ei spun că aceasta este singura bază pentru negocieri". 
Horoscopul zilei, duminică, 24 septembrie 2023
Horoscopul zilei, duminică, 24 septembrie 2023. Revelatiile unor noi începuturi. Cum ne va schimba această zi?
Horoscopul pentru duminica, 24 septembrie 2023, ne promite o abordare rationala si limpede a ceea ce ne asteapta. Luna in Capricorn incepe prin a se conecta la ceea ce pare a fi necunoscut si incurajandu-ne sa vedem lucrurile dintr-o perspectiva neconventionala. Pe masura ce Luna se apropie de Pluto, energia creativa se amplifica, iar noi vom fi pregatiti sa exploram si sa ne extindem orizonturile mentale.
Ce înseamnă, de fapt, cuvantul „Bogdaproste”, pe care îl spunem atunci cand se primim de pomana
Ce înseamnă, de fapt, cuvantul „Bogdaproste”, pe care îl spunem atunci cand se primim de pomana?
Cuvântul „bogdaproste” este unul dintre cele mai interesante cuvinte din limba română, datorită originii sale neobișnuite. Deși pare un cuvânt românesc, acesta provine, de fapt, din limba slavonă, fiind derivat din expresia „Bogda-prosti”, care se traduce ca „Dumnezeu să primească”. Această expresie este folosită frecvent în unele zone din Oltenia, precum și în alte regiuni ale țării, în special la pomeni și parastase.
TIR cu brânzeturi răsturnat, localnicii au prădat tot cașcavalul. Foto: Facebook
TIR cu brânzeturi răsturnat, localnicii au prădat tot cașcavalul. Hoț: „Mănânc o lună întreagă, am 35 de nepoți” VIDEO
Imagini halucinante vin din Mehedinți. Mai mulți indivizi au venit să fure brânză și cașcaval dintr-un tir răsturnat în urma unui accident. Presa locală a ajuns înainte de poliție, iar hoții de cașcaval erau bucuroși că se întorc cu portbagajul plin acasă. Numai că...polițiștii i-au prins în flagrant și le-au impus să arunce tot că altfel se aleg cu dosare penale.