Articolele din categoria ACTUAL:

Frații Tate/ Foto: Instagram
Frații Tate vor să scape de controlul judiciar. Noua strategie a milionarilor britanici
Frații Tate vor să scape de tot de controlul judiciar! Ei merg, marți, în fața judecătorilor de la Curtea de Apel București (CAB), culmea, după ce magistrații de la Tribunalul București le-au modificat măsura preventivă și le-au permis să iasă din Ilfov și să se plimbe în toată țara. Contestația vine la câteva zile după scandalul în care avocații fraților Tate au fost acuzați că au invadat conferința de presă a avocaților presupuselor victime ale celor doi frați britanici. 
Sebastian (stânga) și Roberta (dreapta)/ Colaj foto
Părinții copiilor uciși în accidentul din 2 Mai, revoltă uriașă după declarațiile lui Mihai Pascu: "Cu bani poți face orice. Fierb, nu există zi de la Dumnezeu..."
Părinții celor doi tineri uciși de Vlad Pascu se revoltă la Realitatea PLUS. Tatăl lui Sebastian și cel al Robertei reacționează după ce Mihai Pascu, tatăl beizadelei drogate, a făcut pentru prima oară declarații. Revolta vine după ce judecătorii de la Tribunalul București au schimbat măsura în cazul Mirunei Pascu din arest în control judiciar pentru 60 de zile. 
Razboi in Ucraina
Război în Ucraina - Ziua 594: Vor afecta evenimentele din Israel ajutorul pentru Ucraina? Propunerea controversată a unui parlamentar american - LIVE TEXT
Un oficial al armatei americane spune că vor fi necesare mai multe fonduri pentru a susţine simultan nevoile Israelului şi ale Ucrainei. Parlamentarii ruşi au primit 10 zile pentru a studia posibilitatea de a revoca ratificarea de către Moscova a unui tratat de interzicere a testelor nucleare. Senatorul SUA Josh Hawley (republican) afirmă că "orice finanţare pentru Ucraina ar trebui să fie redirecţionată imediat către Israel".