Articolele din categoria ACTUAL:

Alexandru Rafila, ministrul Sănătății / Foto: INQUAM/Octav Ganea
Scandal uriaș pe banii pentru spitale: Alexandru Rafila, prins cu minciuna - Ministrul Sănătății, contrazis de CNAS
Scandal uriaș pe banii pentru spitale! Ministerul Sănătății susține că a alocat 150 de milioane de lei fonduri suplimentare pentru cele mai critice cazuri din spitalele de urgență. Ministerul condus de Alexandru Rafila susține că finanțarea pentru anumite programe întârzie pentru că CNAS nu a dat aviz. CNAS îl contrazice, însă, și precizează că a dat aviz favorabil încă de pe data de 21 septembrie, anunță Realitatea PLUS.
Documentul BOMBĂ în dosarul lui Vlad Pascu. Nu era doar drogat, ci și sub influența alcoolului. Căuta droguri cu disperare
Documentul BOMBĂ în dosarul lui Vlad Pascu. Nu era doar drogat, ci și sub influența alcoolului. Căuta droguri cu disperare
Un nou document-bombă prezentat de Realitatea Plus explică în detaliu cum s-a produs accidentul provocat de Vlad Pascu, în care doi tineri și-au pierdut viața. Martorii din dosar susțin că șoferul ar fi fost nu doar sub influența drogurilor, ci și a alcoolului. Aceeași martori, apropiați ai beizadelei susțin că, în orele care au precedat accidentul, Pascu a căutat cu disperare să cumpere droguri de la cei pe care îi întâlnea.
Fostul șef ANAF Lucian Heiuș, propus vicepreședinte la Curtea de Conturi
Fostul șef ANAF Lucian Heiuș, propus vicepreședinte la Curtea de Conturi. Pavel Popescu, vicepreședinte al ANCOM
În cadrul ședinței de luni, Partidul National Liberal a propus si votat reprezentantii formațiunii politice in pozitiile de la ANCOM și de la Curtea de Conturi. Lucian Heiuș, fostul șef ANAF, în prezent secretar general al Ministerului de Finanțe, este susținut pentru o funcție de vicepreședinte al Curții de Conturi, pentru a lua locul lui Cosmin Nicula iar Pavel Popescu este susținut pentru funcția de vicepreședinte al ANCOM.
Conflictul israeliano-palestinian, Gaza/ Profimedia
Ce spune un preot român aflat în Palestina despre conflictul din Israel: "Probleme sunt grave, momentan, doar în zona Fâșiei Gaza"
Ciprian Nedelcu, preot la Parohia Ortodoxă Română din Leeds, este de mai multe zile cu un grup de pelerini într-o excursie în Palestina și Israel. Ierarhul a povestit, astfel, într-o postare pe Facebook că realitatea de pe teren este cu diferită față de informațiile care apar pe internet și că totul funcționează normal. "Probleme sunt grave, momentan, doar în zona Fâșiei Gaza. colo lsrael a izoltat zona pe un perimetru de 70 km. DOAR acolo i s-a cerut populației să stea în casă și toate instituțiile/magazinele, etc sunt închise. Însă, toate obiectivele turistice sunt la aproximativ 180-200 de km distanță de acea zonă de conflict", afirmă preotul.
Vremea
Prognoza meteo de la ANM pentru următoarele două săptămâni - Cum se schimbă vremea și unde scad temperaturile
Regimul termic va fi oscilant în decursul următoarelor două săptămâni (9 - 22 octombrie), cu valori termice maxime de până la 28 de grade, în unele regiuni, respectiv minime ce vor coborî şi spre zero grade în zonele montane, iar probabilitatea de apariţie a ploilor va fi mai ridicată atât în următoarele zile, cât şi la începutul săptămânii viitoare, reiese din prognoza publicată, luni, de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).
Ioana Băsescu/ Arhivă foto
Ioana Băsescu a deschis un nou proces pentru a finaliza cumpărarea terenurilor agricole de la Nana. Tranzacția controversată a costat 1,3 milioane euro
Ioana Băsescu a deschis un nou proces pentru a finaliza cumpărarea terenurilor de la Nana, după 10 ani. Cele 290 de hectare achiziționate de fiica cea mare a fostului președinte Traian Băsescu au fost puse sub sechestru într-un dosar de corupție până la finalul anului trecut, unde aceste terenuri ar fi fost retrocedate ilegal după revoluția din 1989. Procesul început acum este împotriva Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Călărași, care nu a admis intabularea a patru parcele.