Articolele din categoria ACTUAL:

Românii cu centrale de apartament ar putea fi împovărați de o nouă taxă
Românii cu centrale de apartament ar putea fi împovărați de o nouă taxă. Expert energie: “La fiecare factură va veni și această taxare!”
Într-un context în care încălzirea locuințelor reprezintă o problemă acută pentru milioane de români, apariția unei noi taxe pentru deținătorii de centrale termice pe gaz ar reprezenta încă o lovitură la buzunar. Potrivit unor declarații recente ale lui Dumitru Chisăliță, acest lucru ar urma să se întâmple, întrucât emisiile de dioxid de carbon produse de aceste centrale sunt considerate prea mari și dăunătoare pentru mediul înconjurător.
Miting 2018
Galeriile de fotbal, folosite ca motoare electorale. Cine sunt ultrașii care au ajuns șefi la AUR
Ultrașii din galeriile de fotbal au ajuns să conducă filialele din țară ale partidului lui George Simion. Cei mai violenți oameni de pe stadioane sunt motorul electoral al formațiunii care se află pe locul doi sau trei în preferințele românilor. Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a pornit de pe stadion, iar toate mitingurile organizate de partid au fost marcate de comportamentul suporterilor. 
Sfânta Parascheva 2023. Tradiţii, obiceiuri
Sfânta Parascheva 2023. Tradiţii, obiceiuri: ce NU ai voie să faci în această zi. Blestemul moaştelor
Sfânta Parascheva este sărbătorită de credincioși pe 14 octombrie. În această zi, trebuie să respecți anumite tradiții și obiceiuri ca să îți meargă bine tot anul. De Sfânta Parascheva nu se mănâncă nuci, castraveţi şi poame în formă de cruce. Află, din materialul următor, ce trebuie şi mai ales ce nu trebuie să faci în ziua Sfintei Parascheva, dar şi ce blestem ascund moaştele Sfintei Parascheva.