Articolele din categoria ACTUAL:

Poliție / Foto: Inquam Photos
Zonă destinată ”exclusiv polițiștilor”, pe o șosea din Blaj! Șoferii riscă amenzi uriașe dacă nu se conformează
Poliția din Blaj face notă discordantă atunci când vine vorba despre regulile de la volan! Asta deoarece vorbim despre o zonă cu linie discontinuă creată "exclusiv" pentru oamenii legii pe o șosea din Transilvania, unde pot întoarce doar polițiștii, fără a exista, însă, un semn de circulație care să atenționeze șoferii în acest sens. Conducătorii auto mai puțin inspirați care se încumetă să încalce linia discontinuă sunt, astfel, amendați.
 Cum ajung pământurile României pe mâinile străinilor - Resort de lux în Arad, în satul cu 10 oameni cumpărat de un miliardar italian
Cum ajung pământurile României pe mâinile străinilor - Resort de lux în Arad, în satul cu 10 oameni cumpărat de un miliardar italian
Pământurile României ajung pe mâinile străinilor. Într-un sat părăsit din județul Arad, unde abia dacă mai trăiesc 10 oameni, un italian a cumpărat tot ce se putea și a transformat zona într-un proiect imobiliar gigantic. Și acum, bărbatul vrea mai mult. În viitor, vrea să dezvolte un proiect cu trei componente: agroturism, imobiliar și producție. 
N-ai repartitor, ești amendat. Vrei repartitor, nu ai cum să-l pui
N-ai repartitor, ești amendat. Vrei repartitor, nu ai cum să-l pui
Paradoxul repartitoarelor pentru încălzire. Românii pot primi amenzi de până la o mie de lei dacă nu le au instalate. Problema este că doar asociațiile de proprietari pot încheia contracte cu furnizorii de repartitoare, iar consumatorii care vor să-și monteze singuri echipamentele nu pot face asta dacă asociația decide să nu facă aceste investiții. Montarea unui repartitor pentru un calorifer costă între 50 și 70 de lei.
Rosal a rămas fără garanția de bună execuție în contractul cu ADI Deșeuri
Rosal a rămas fără garanția de bună execuție în contractul cu ADI Deșeuri. În mod normal, urmează rezilierea - DOCUMENT
Operatorul de salubritate Rosal, care ridică deșeurile din aproximativ 80 de localități din Prahova, a rămas, cel puțin pentru o perioadă, fără garanția de bună execuție a contractului cu ADI Deșeuri, ceea ce ar trebui să ducă, în mod normal, la rezilierea de drept a înțelegerii. Conducerea asociației de dezvoltare tace mâlc! În același timp, reprezentanții companiei susțin că ar fi fost vorba doar de o neînțelegere.
Până unde merge ipocrizia? Când jurnaliștii își riscă meseria și credibilitatea pentru audiență 
Anca Alexandrescu rupe tăcerea: cum cenzura Ponta presa pe vremea când era premier. Până unde merge ipocrizia? Când jurnaliștii își riscă meseria și credibilitatea pentru audiență
Jurnalista Anca Alexandrescu, fostă consilieră a lui Victor Ponta, dezvăluie, într-o postare pe Facebook, un detaliu care va arunca în aer presa din România: în vremea apusă în care Ponta era premier, acesta ar fi făcut presiuni la CNA (Consiliul Național al Audiovizualului, n.r.) pentru ca anumite televiziuni să fie sancționate. Reacția vine ca urmare a noului scandal în care apare numele postului TV Digi 24, acuzat, din nou, de fake news. De data aceasta, printr-o relatare direct de pe frontul din Israel. Până unde merge lupta pentru audiență? Cât costă știrile false?
Ce se întâmplă dacă dai flash-uri mașinii de poliție
Ce se întâmplă dacă dai flash-uri mașinii de poliție? Un șofer cutezător a aflat răspunsul pe propria piele
Un șofer din Râmnicu Vâlcea a dat „flash-uri” mașinii de poliție să se dea la o parte din drumul său. Echipajul de poliție a reacționat prompt și l-a amendat pe șoferul cu tupeu. Dar saga nu se termină aici. Șoferul contestat amenda, a câștigat în instanță, dar poliția, la rândul său, a făcut apel, iar magistrații au dat câștig de cauză oamenilor legii.
Mișcări astrale de impact: Începe intensul sezon al SCORPIONULUI 2023. Val de schimbări în viața zodiilor
Mișcări astrale de impact: Începe intensul sezon al SCORPIONULUI 2023. Val de schimbări în viața zodiilor
Sezonul Scorpionului este perioada în care putem începe să ne concentram asupra dezvoltării interioare și a vindecării emoționale. Energia Scorpionului ne invită să explorăm teme precum puterea personală, întunericul interior și transformarea personală. Este o perioadă potrivită pentru a învăța să ne ghidăm prin emoțiile noastre și să ne acceptăm toate părțile a noastre, chiar și cele care ne fac să ne simțim vulnerabili.