Articolele din categoria ACTUAL:

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu, în vizită la fabrica Ford Otosan din Craiova: "Am făcut un test-drive" - Ce mașină a condus
Premierul Marcel Ciolacu a declarat marţi, după vizita lla fabrica Ford Otosan din Craiova, că a făcut un test-drive cu noul Turneo şi este mândru că o asemenea maşină poate rivaliza cu orice model concurent produs în altă fabrică a lumii, fiind o maşină cu un brand american, dar în mod clar cu suflet oltenesc. Şeful Executivului a anunţat că vrea să revină aici anul viitor, când se vor lansa primele modele electrice Ford produse în România”.
Președintele Senatului, Nicolae Ciucă. Foto: Facebook
Nicolae Ciucă, fotografie de colecție surprinsă în 1996, de Ziua Națiunilor Unite: "Am simțit jovialitatea, bunătatea, dar mai ales empatia pe care o transmitea Căpitanul"
Ziua Națiunilor Unite este sărbătorită anual pe data de 24 octombrie, în amintirea momentului în care a fost semnată Carta Națiunilor Unite, la San Francisco, în anul 1945. În cinstea acestui moment marcant al istoriei moderne, președintele Senatului, Nicolae Ciucă, a transmis pe pagina sa de Facebook un mesaj special. De asemenea, fanii fostului premier au avut ocazia să vadă o fotografie inedită cu acesta din 1996, de pe vremea când servea ca observator al României din partea ONU în Angola.
Klaus Iohannis / Foto: Inquam Photos
Klaus Iohannis: "Există potențial pentru a îmbunătăți semnificativ calitatea vieții cetățenilor noștri"
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, cu ocazia lansării Raportului de Ţară privind Clima şi Dezvoltarea, elaborat de Banca Mondială, în cooperare cu Guvernul şi Administraţia Prezidenţială, la evenimentul „Schimbări climatice şi dezvoltare: perspective pentru România”, de marţi organizat la Palatul Cotroceni, că una dintre concluziile-cheie ale acestui document „arată că în cazul României există potenţial pentru a îmbunătăţi semnificativ calitatea vieţii cetăţenilor noştri şi, în acelaşi timp, pentru a parcurge procesul decarbonizării, necesar atingerii neutralităţii climatice”.
Amendă usturătoare pentru un club de noapte care oferea băuturi gratuite femeilor, în funcție de mărimea la sutien
Amendă usturătoare pentru un club de noapte care oferea băuturi gratuite femeilor, în funcție de mărimea la sutien
Un club de noapte din Adelaide, Australia de Sud, s-a aflat sub incidența unei controverse aprinse în urma lansării unei promoții care oferea băuturi gratuite femeilor, în funcție de mărimea sutienelor acestora. Conducerea clubului a fost amendată cu o sumă de aproape patru mii de euro, în urma intervenției autorităților care au considerat că promoția e discriminatorie din punct de vedere de gen.
Mihaela Bilic ne dezvăluie trucurile cumpărăturilor inteligente. Foto: Facebook
Merită să gătim noi sau să cumpărăm direct din magazin? Mihaela Bilic ne dezvăluie trucurile cumpărăturilor inteligente
Atunci când vine vorba de a face cumpărături pentru alimente, este important să fim conștienți de ceea ce alegem să cumpărăm. Dar, în timp ce mulți dintre noi preferăm să pregătim mâncarea noastră acasă, există situații în care cumpărarea unor alimente deja gata pregătite poate fi o opțiune bună și benefică pentru sănătate, precum și pentru portofel. Așadar, merită să gătim noi sau să cumpărăm direct din magazin? Expertul în nutriție, Mihaela Bilic vine cu răspunsul și împărtășește trucurile cumpărăturilor inteligente.