Articolele din categoria ACTUAL:

Lupte grele in Israel (Profimedia)
Schimb puternic de rachete între Hamas și Israel - Teroriștii au încercat să treacă granița
Teroriștii Hamas au încercat să treacă granița în Israel, în a 18-a zis de conflict. Luptătorii jihadisti au încercat să spargă blocada soldaților israelieni prin tuneluri, forțele de apărare ale Israelului au anunțat că au ucis 10 teroriști. Trecerea graniței a fost sincronizată cu valul de atacuri cu rachete asupra mai multor orașe din țara sfântă, inclusiv Tel Aviv a fost vizat. Tensiunile în Orientul Mijlociu cresc de la o oră la alta, după ce Israelul a atacat mai multe ținte militare siriene, iar o bază americană din Irak a fost atacată de teroriști cu drone. 
Bogații lumii, taxați din 2024: Averile fabuloase, luate în vizor - Miliardarii României care răstoarnă guverne, taxe infime la stat
Bogații lumii, taxați din 2024: Averile fabuloase, luate în vizor - Miliardarii României care răstoarnă guverne, taxe infime la stat
Guvernele din întreaga lume se pregătesc de un nou front de luptă. De data aceasta, inamicul este evaziunea fiscală. Observatorul Fiscal al UE propune introducerea unei taxe minime globale pentru miliardari, care ar putea duce la colectarea a 250 de miliarde de dolari anual, potrivit Realitatea PLUS. Adică doar 2% din averea bogătașilor din întreaga lume. 
Anca Alexandrescu: Cei din CNAIR știu ce probleme sunt la pod Exclusiv
Jaf la drumul mare, probleme grave la podul de la Brăila. Raportul ținut secret de CNAIR, detonat de Anca Alexandrescu - DOCUMENT
Lucrările la podul peste Dunăre de la Brăila pot fi catalogate drept un jaf la drumul mare, în urma căruia zeci de milioane de lei au fost cheltuiți nejustificat, pentru lucrări și întârzieri imputabile constructorului. În exclusivitate la Culisele Statului Paralel, realizatoarea Anca Alexandrescu a prezentat documentele oficiale întocmite chiar de instituții ale statului, dovadă clară că problemele deosebit de grave ale podului sunt cunoscute. Documentul arată un scenariu la indigo după cel soldat cu tragedia de pe șantierul Autostrăzii A7: constructorul este stăpânul absolut al lucrării, face modificări când și cum dorește, iar CNAIR acceptă și plătește. 
Ministrul Mediului, Mircea Fechet
Ministrul Mediului, despre cupola de foc de anul acesta: „2023 se va înscrie în lista celor mai călduroşi ani pe care i-am putut măsura şi evalua vreodată”
Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor Mircea Fechet a afirmat, marţi la evenimentul „Schimbări climatice şi dezvoltare: perspective pentru România” de la Palatul Cotroceni,, că acest an se va înscrie pe lista celor mai călduroşi ani măsuraţi vreodată. El a reiterat importanţa protejării mediului care reprezintă o responsabilitate colectivă care să ofere un viitor „sigur şi prosper” pentru toată lumea.