Articolele din categoria ACTUAL:

O mie de pisici urmau să fie sacrificate și servite clienţilor drept carne de porc sau miel
Halucinant: O mie de pisici urmau să fie sacrificate și servite clienţilor drept carne de porc sau miel. Au fost salvate în ultima clipă
Un caz halucinant a fost semnalat de presa din China: Poliția a salvat aproximativ 1.000 de pisici care se aflau într-un camion cu scopul de a fi sacrificate. Această operațiune de amploare a reușit, însă, să elimine doar o parte dint comerțul ilicit prin care infractorii vând în mod fraudulos carne de felină sub formă de carne de porc sau oaie.
Părintele Constantin Necula: „Veţi putea merge în concediu în Israel în 5 ani, poate chiar mai devreme”
Părintele Constantin Necula: „Veţi putea merge în concediu în Israel în 5 ani, poate chiar mai devreme”
Părintele Constantin Necula este unul dintre preoții ortodocși români care au călătorit de nenumărate ori în Israel pentru a descoperi tainele istoriei creștine și pentru a se apropia de locurile sfinte. Cu toate acestea, speranța sa de a se întoarce în Țara Sfântă în viitorul apropiat a fost afectată de războiul din regiune. În ciuda acestor obstacole, preotul crede că mai este posibil să călătorească în Israel în cinci ani de zile, poate chiar mai devreme.
Rudolf si sotia sa
Cine era românul mort pe frontul din Ucraina - Mesajul transmis de soția sa: "Nu i-a fost frică de moarte, a spus că doar stinge lumina și..."
Un tânăr român voluntar în armata ucraineană a murit în războiul împotriva rușilor. Familia acestuia a cerut ajutor de la ambasada română din Kiev pentru a-l repatria. Rudolf Wittman a mers să lupte alături de soldații ucraineni, după ce a fost luptător în Legiunea Străină. Acesta a mers să apere țara soției, după ce a văzut că soldații Kievului sunt copleșiți. 
Alertă medicală: Diabeticii pot face stop cardiac brusc de la unele medicamente comune
Alertă medicală: Diabeticii pot face stop cardiac brusc de la aceste medicamente comune, chiar dacă nu au probleme cu inima
Diabetul este o afecțiune medicală în creștere în întreaga lume, iar persoanele care se confruntă cu aceasta sunt nevoite să ia în mod regulat medicamente pentru a-și menține nivelurile de zahăr din sânge sub control. Cu toate acestea, noua cercetare sugerează că anumiți diabetici s-ar putea să se confrunte cu o problemă mult mai gravă atunci când iau unele medicamente.
Israel pregătește OFENSIVA terestră după modelul SUA-Iran / Lupte asemănătoare cu cele împotriva teroriştilor ISIS
Israel pregătește OFENSIVA terestră după modelul SUA-Iran / Lupte asemănătoare cu cele împotriva teroriştilor ISIS
Americanii au trimis în Israel ofițeri care au un scop precis: trebuie să învețe armata țării să ducă lupte urbane și să pregătească fiecare militar pentru mult așteptata ofensivă terestră. Washingtonul a trimis inclusiv un general de trei stele care a condus lupta americanilor împotriva teroriştilor ISIS. Forțele de Apărare Israeliene pot aplica acum planurile folosite de americani în războaiele sângeroase din trecut.