Articolele din categoria ACTUAL:

Accident/Captură foto ISU Vâlcea Photo
Pericolul de explozie după impactul dintre două TIR-uri și un microbuz, înlăturat în apropiere de Călimănești - Două persoane, la spital
Traficul rutier a fost blocat, miercuri după-amiază, pe DN 7, în localitatea Călimăneşti, în urma unui accident rutier în care au fost implicate două TIR-uri și un microbuz. Două persoane, transportate la spital. A fost și pericol pe șosea, din cauza unor scurgeri de combustibil. Circulația a fost reluată după câteva ore de la impact.
Românii nu se mai descurcă cu plata ratelor și fac refinanțări
Românii nu se mai descurcă cu plata ratelor și fac refinanțări. Cum te poate scoate acest procedeu bancar din încurcătură
Românii fac refinanțări pentru a putea plăti ratele uriașe! Potrivit celor mai recente date, creditarea crește în statistici, însă românii nu au luat împrumuturi noi, le-au refinanțat pe cele pe care le au pentru a obține o dobândă mai bună. În cazul unui credit de 250 de mii de lei luat pe 30 de ani, refinanțarea cu o dobândă fixă poate aduce o rată mai mică cu câteva sute de lei.
6 simptome ale supraviețuitorilor de traume complexe
Nu ești doar "sensibil(ă)": 6 simptome ale supraviețuitorilor de traume complexe, pe care oamenii din jur nu le înțeleg
Mulți oameni consideră sensibilitatea ca pe un aspect negativ, asociat cu slăbiciune sau vulnerabilitate, dar pentru supraviețuitorii de traume complexe, această abilitate de a simți profund poate fi o parte importantă a vindecării lor. Cu toate acestea, oamenii din jurul lor pot fi confuzi de comportamentele lor sau pot ignora semnele că traumele lor au un efect continuu. 
Horoscopul banilor pentru luna noiembrie
Horoscopul banilor pentru luna noiembrie. Patru zodii vor da lovitura, ajutate de astre
Horoscopul banilor este un ghid util în gestionarea finanțelor personale, oferind previziuni astrologice pentru succesul financiar în luna noiembrie. În această perioadă, patru zodii vor avea parte de un noroc nebănuit, ceea ce le va oferi oportunități neprevăzute de a-și îmbunătăți veniturile și de a-și consolida stabilitatea financiară. Astfel, cu ajutorul astrelor, acestea vor reuși să treacă peste obstacolele care le stau în cale și să acceseze resursele necesare pentru a-și atinge obiectivele financiare.
Ce să pui sub pernă în timp ce dormi, pentru a atrage bani, conform înțelepților Feng Shui
Secretele prosperității: Ce să pui sub pernă în timp ce dormi, pentru a atrage bani, conform înțelepților Feng Shui
Multe persoane se preocupă nu doar de satisfacția în ceea ce privește cariera sau relațiile personale, ci și de starea finanțelor lor. Din acest motiv, nu este surprinzător faptul că ele aleg să exploreze metode alternative de a atrage prosperitatea în viața lor. Una dintre astfel de metode este Feng Shui, o practică veche din China, care implică aranjarea obiectelor din jurul casei și a locului de muncă, cu scopul de a atrage energii pozitive și de a îmbunătăți prospețimea vieții.