Acolo are un cavou din marmură neagră realizat acum ceva timp, iar acum câțiva ani, aici a fost îngropată și Maria Șerbănescu, cumnata lui Ion Iliescu.
Iliescu a cerut ca locul unde este scris numele său și al soției de pe cruce să fie acoperit cu o altă placă de marmură pentru a sta ascuns. Timp de mai mulți ani acesta era acoperit doar cu o folie de plastic care era dată de multă lume jos, destul de frecvent, motiv pentru care fostul președinte a luat această decizie pentru a nu mai atrage atenția asupra locului de veci din acest cimitir.
Locul unde se află astăzi Cimitirul Sfânta Vineri a aparținut familiei Golescu-Grant, mari boieri cu merite în modernizarea României și mai ales filantropi.
Effingham Grant, fondatorul familiei, diplomat, om de afaceri și filantrop, născut în Marea Britanie și stabilit ulterior în România, este fratele Mariei Rosett, care se stabilește și ea la București. El este cel care a donat terenul cimitirului încă de la 1870, fiind considerat ctitorul acestui loc.
Printre personalitățile de marcă din acest cimitir se numără actorul-regizor-profesor C .Nottara, celebrul tenor Leonard, născut în Giulești, arhitectul Em. Budișteanu, cunoscuta artistă Maria Lătărețu, Toni și Lucia Sturdza Bulandra și alții. Tot aici erau înmormântați și liderii comuniști ai vremii.