Articolele din categoria ACTUAL:

Poliție - imagine arhivă
Un bărbat și-a bătut soția și a dat foc apartamentului în care locuiau! Locuința, distrusă complet - De ce este arătată poliția cu degetul
O ceartă între doi soți a degenerat la Techirghiol! Un bărbat și-a bătut soția după o ceartă cu aceasta și a distrus bunurile din apartamentul în care locuiau împreună. Ulterior, pentru că furia nu i s-a calmat, acesta a incendiat locuința care în cele din urmă s-a făcut scrum. În ciuda sesizărilor la 112 făcute de soție, care este și proprietarea imobilului, poliția nu a intervenit din prima.
Foto: Profimedia
Comandantul NATO de la Sibiu: „Dacă, Doamne fereşte, va fi un război, ţintele sigure sunt pe harta adversarului”
Corpul Multinațional de Sud-Est de la Sibiu a devenit oficial operațional, iar general-maiorul Dragoș Dumitru Iacob, comandantul acestei structuri NATO, a făcut o declarație importantă în această zi istorică. Potrivit oficialului militar, atât românii, cât și bulgarii ar trebui să se simtă mai în siguranță începând de astăzi. Corpul multinațional are rolul de a asigura o apărare adecvată și de a contribui la consolidarea cooperării dintre țările aliate.
De ce ne îngrășăm, de fapt
De ce ne îngrășăm, de fapt. Cercetătorii spun că au găsit adevăratul vinovat pentru epidemia de obezitate: fructoza
Cercetătorii au căutat ani de zile soluții pentru a combate obezitatea, care a devenit o problemă majoră de sănătate publică în întreaga lume.  Însă, recent, o echipă de cercetători americani susține că a identificat principala cauză a obezității, o descoperire care, dacă se va dovedi corectă, ar putea schimba percepția noastră asupra acestui fenomen și ar putea duce la dezvoltarea de tratamente mai eficiente.