Articolele din categoria ACTUAL:

Haos după limitarea plăților cash. Primele efecte încep să se vadă / Foto: Inquam Photos
Haos după limitarea plăților cash. Primele efecte încep să se vadă - cum sunt afectați românii
Limitarea banilor cash a început deja să aibă primele efecte. Mai multe bănci au transmis clienților că urmează creșteri de comisioane pentru operațiunile cu numerar de la ghișee. Cei mai afectați vor fi însă micii comercianți din zonele rurale. Ei vor fi obligați să ducă seara banii la bancă. Și magazinele au început să își informeze clienții de limitarea plăților cash. 
Horoscopul zilei, vineri 3 noiembrie 2023
Horoscopul zilei, vineri 3 noiembrie 2023. Se ascut săbiile în lumea astrelor. Trei zodii voi ieși învingătoare din dinamica luptei pentru putere
Horoscopul zilei de vineri, 3 noiembrie 2023, ne aduce oportunitati si provocari in egala masura. Unii dintre noi simtim cu adevarat ca ne-am nascut pentru a lupta, dorind sa ne afirmam intr-un mod dominant fie in viata personala, fie in cea profesionala. Insa, uneori, cel mai bun mod de a ajunge acolo unde ne dorim nu este prin obtinerea controlului, ci prin strategii mai pasnice. 
Organul care determină durata vieții
Organul care determină durata vieții. Contrar credinței populare, nu este inima și nici creierul
 Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au speculat cu privire la cauzele vieții și ale morții. Credința populară spune că inima este organul vital care controlează durata vieții; o afirmație care stă la baza unor povești și mituri interesante. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, cercetătorii au descoperit că prejudecățile nu sunt întotdeauna adevărate, inclusiv aceea conform căreia inima este responsabilă pentru durata vieții. Atunci ce alt organ întreține durata vieții?