Articolele din categoria ACTUAL:

Lucian Bode / Foto: Inquam Photos
Lucian Bode anunță obiectivul partidului în 2024 și introduce o nouă regulă în partid: "PNL trebuie să câștige președinția României"
Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a propus vineri în şedinţa PNL introducerea în Statut a regulii ”Cine nu are rezultate, face pasul în spate”. El le-a cerut liberalilor unitate, precizând că unitatea poate să îi ducă la câştigarea alegerilor şi a arătat că Partidul Naţional Liberal trebuie să câştige preşedinţia României. 
Orașele din România au început deja pregătirile de sărbătoare - Când se deschid târgurile de Crăciun
Orașele din România au început deja pregătirile de sărbătoare - Când se deschid târgurile de Crăciun
Oraşele din ţară încep să fie decorate de Crăciun. La Sibu s-a dat startul amplasării iluminatului de sărbători în Piața Mare, iar apoi urmează deschiderea Târgului. Și în Craiova pregătirile de sărbători au început încă din octombrie. La Cluj, oficialii spun că anul acesta vor fi aprinse leduri în loc de becuri, pentru că acestea consumă mai puțin curent electric. 
Nicolae Ciuca
Nicolae Ciucă, mesaj clar în interiorul PNL: "Prin noi înșine vom reuși să abordăm alegerile din 2024 și să le câștigăm"
Liderul PNL Nicolae Ciucă a transmis, vineri, în şedinţa PNL de la Sinaia, că ”Prin noi înşine” vor reuşi să abordeze alegerile din 2024 şi să le câştige şi să dea preşedintele României, el precizând că, ”din punct de vedere politic, au fost suficient de răbdători”. Preşedintele PNL le-a cerut colegilor ”să aibă în continuare capacitatea de răbdare la guvernare şi atitudinea faţă de campania electorală şi competiţia pentru 2024” şi a precizat că nu vor accepta altceva decât tot responsabilitate şi onestitate de la orice partener. 
Caravana România Suverană
Caravana România Suverană cu spitalul mobil AUR au ajuns în Olt - Mii de români primesc consultații gratuite chiar la ei în sat
Caravana România Suverană alături de spitalul mobil AUR au ajuns în județul Olt. Mii de români uitați de lume au beneficiat de consultații medicale gratuite până acum, iar alte zeci de județe urmează să fie vizitate. Ecografie, oftalmologie, analize de sânge sau stomatologie sunt doar câteva dintre serviciile la care oamenii săraci au acces datorită acestei inițiative. 
Elevi in Romania
Un copil născut azi în România va atinge doar 58% din potențialul său - Cel mai scăzut nivel din Uniunea Europeană
Sistemul educaţional românesc ar trebui reformat având în vedere rezultatele slabe din ultimii ani, spune un document remis clienţilor de grupul bancar Erste. Acesta semnalează declinul numărului profesorilor în ultimii 25 de ani plus existenţa unui personal demotivat. Un copil născut astăzi în România îşi atinge doar 58% din potenţialul productiv, cel mai scăzut nivel din Uniunea Europeană.