Articolele din categoria ACTUAL:

Horoscopul zilei, sâmbătă 4 noiembrie 2023
Horoscopul zilei, sâmbătă 4 noiembrie 2023. Vremea să deblocăm inhibițiile. 5 zodii primesc un bonus de curaj
Horoscopul zilei de sâmbătă, 4 noiembrie 2023 aduce o schimbare semnificativă în influența astrologică, prin revenirea lui Saturn în mișcare directă în Pesti. Această mișcare reprezintă o deblocare, permițându-ne să ne mișcăm înainte într-un mod mai liber și mai ușor decât înainte. Și cu toate că trebuie să ne asigurăm că deciziile noastre sunt logice, această mișcare ne oferă oportunitatea de a merge pe căi mai puțin uzate și de a experimenta noi direcții.
Horoscop chinezesc, săptămâna 6-12 noiembrie 2023
Horoscop chinezesc, săptămâna 6-12 noiembrie 2023. Pregătirile astrelor pentru Anul Dragonului de Lemn le ia pe zodii prin surprindere
Săptămâna 6-12 noiembrie 2023 este o perioadă cu evenimente intense în zodiacul chinezesc. Astrele își pregătesc parcursul pentru a întâmpina anul dragonului de lemn, iar asta poate cauza schimbări semnificative în viața celor născuți sub diferite semne zodiacale. Această perioadă poate fi una de oportunități și de noi începuturi, dar și de provocări și de obstacole. 
Urmașii lui Berlusconi taie banii oferiți tinerelor participante la petrecerile
Urmașii lui Berlusconi le taie banii tinerelor de la petrecerile "bunga-bunga" şi le dă afară din apartamentele miliardarului
 Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost cunoscut pentru petrecerile sale infame, în care nu au lipsit femeile tinere și frumoase. Acestea au fost extrem de răsfățate cu generozitatea miliardarului, prin alocarea unor sume considerabile de bani și locuințe de lux. Însă, după moartea sa, moștenitorii lui au decis să ia o măsură radicală: să taie alocațiile tinerelor și să le dea afară din case.
SCANDAL uriaș pe plata cash - Adrian Câciu: „90% din populaţia României câştigă oricum sub 4.000 lei pe lună”
SCANDAL uriaș pe plata cash - Adrian Câciu: „90% din populaţia României câştigă oricum sub 4.000 lei pe lună”
Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Adrian Câciu a declarat, vineri, că încă din anul 1996 este limitat cash-ul, atât la persoane fizice, cât şi juridice, iar acum a fost doar luată măsura ca să fie redus plafonul pe cash de la 10.000 lei la 5.000 lei pentru un singur comerciant, ceea ce înseamnă că poţi cheltui orice sumă, însă doar câte 5.000 lei în fiecare magazin.
Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila. Foto: Profimedia
Rafila, strategie pentru candidatura sa la prezidențiale. Cum pompează bani în troli asiatici pentru "like-uri" și "comentarii" de susținere
Alexandru Rafila și-a început campania electorală cu aprecieri false în online, pe pagina sa de Facebook. Postările ministrului sunt inundate de comentarii de la utilizatori falși care apar ca fiind asiatici. Conturile sunt alese cu grijă, pe criterii clare: paginile trebuie să fie ale unor manechine din străinătate, ca să atragă atenția.