Articolele din categoria ACTUAL:

Organul care determină durata vieții
Organul care determină durata vieții. Contrar credinței populare, nu este inima și nici creierul
 Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au speculat cu privire la cauzele vieții și ale morții. Credința populară spune că inima este organul vital care controlează durata vieții; o afirmație care stă la baza unor povești și mituri interesante. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, cercetătorii au descoperit că prejudecățile nu sunt întotdeauna adevărate, inclusiv aceea conform căreia inima este responsabilă pentru durata vieții. Atunci ce alt organ întreține durata vieții?
Alertă nouă: Tentative de compromitere a conturilor - Infractorii cibernetici încearcă să exploateze serviciul de autentificare multifactorială
Alertă nouă: Tentative de compromitere a conturilor - Infractorii cibernetici încearcă să exploateze serviciul de autentificare multifactorială
Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică (DNSC) anunţă, joi, că a observat în ultimele zile o creştere notabilă a utilizării unor tehnici de inginerie socială, folosite de atacatori pentru obţinerea accesului ilicit la conturile online ale utilizatorilor. Practic, infractorii cibernetici încearcă să exploateze serviciul de autentificare multifactorială folosit de utilizatori, care le permite securizarea mai puternică a conturilor personale.
Încă o infracțiune săvârșită de Dan Andronic: acuzat de spălare de bani - Suma este uriașă!
Încă o infracțiune săvârșită de Dan Andronic: acuzat de spălare de bani - Suma este uriașă!
Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor (ONPCSB) a efectuat o analiză detaliată cu privire la operațiunile financiare desfășurate de către Andronic Dan-Cătălin, în perioada 27.07.2011-07.05.2012. În urma procesului de analiză, a rezultat că Andronic Dan-Cătălin a încercat disimularea originii ilicite a sumei de 1.299.995 USD, existând indicii temeinice cu privire la săvârșirea infracțiunii de spălare de bani.
Prefectul Rareş Hopincă spune că Bucureștiul stă pe resurse de ape geotermale extrem de importante
Prefectul Rareş Hopincă spune că Bucureștiul stă pe resurse de ape geotermale extrem de importante. Ce au de gând să facă autoritățile cu acestea
Rareş Hopincă, prefectul Capitalei, a declarat joi că, deşi Municipiul Bucureşti deţine resurse de ape geotermale extrem de importante, acestea nu sunt utilizate în mod corespunzător. Investiţia de aproximativ 30 de milioane de euro, realizată în nordul Capitalei, în judeţul Ilfov, este insuficientă pentru o economie regională atât de puternică şi dezvoltată, a mai adăugat prefectul.
Ce se întâmplă dacă ai pierdut permisul și te oprește poliția. Foto: Profimedia
Ce se întâmplă dacă ai pierdut permisul și te oprește poliția. Primești amendă sau nu?
Permistul auto este un document indispensabil pentru șoferi, acesta atestând competențele necesare pentru a conduce un vehicul pe drumurile publice. Din păcate, există situații în care șoferul poate ajunge să își piardă permisul de conducere și să nu îl mai poată recupera la timp. În această situație, mulți se întreabă ce se întâmplă dacă sunt opriți de poliție fără a avea permisul la ei și dacă primesc amendă într-un astfel de caz.