Articolele din categoria ACTUAL:

Dubla crimă din Botoșani: mamă și fiică, ucise cu toporișca și incendiate de o rudă
Dubla crimă din Botoșani: mamă și fiică, ucise cu toporișca și incendiate de o rudă. Principalul suspect ar fi avut o relație amoroasă cu copila de 14 ani
Au apărut noi detalii șocante despre dubla crimă din Botoșani, în urma căreia o mamă și fiica acesteia au fost ucise cu brutalitate. După ce, inițial, tatăl fusese considerat principalul suspect, polițiștii au găsit adevăratul vinovat. Cel acuzat de odiosul omor este tot o rudă: un nepot al femeii. Urmează imagini și detalii cu un puternic impact emoțional! 
Cei 3 atacatori au reușit să se facă nevăzuți cu 1 milion de euro
A MURIT omul de afaceri tâlhărit și bătut cu bestialitate în vila sa din Sibiu. Era internat în stare critică
Omul de afaceri Adrian Kreiner, bătut cu bestialitate de trei hoți care l-au tâlhărit în vila sa din Sibiu, a murit marți seara la spital. Atacatorii, care nu au fost încă prinși, au dispărut cu obiecte de valoare de circa 1 milion de euro. Partenera bărbatului, aflată și ea în casă, a transmis un mesaj sfâșietor. Atenție, urmează detalii ce vă pot afecta emoțional.
DROGURI pentru VIP-uri, varianta 2023: Vedetele din România, prinse în beția cu alcool și canabis Photo
DROGURI pentru VIP-uri, varianta 2023: Vedetele din România, prinse în beția cu alcool și canabis - Isprăvile jurnalistului Munteanu, „uitate” de procurori
Consumul de droguri a devenit un fenomen obișnuit în ultima perioadă și în cazul persoanelor publice din România. Tot mai multe vedete din lumea artistică, din showbiz, urmărite și de milioane de adolescenți și tineri, dar și din presă, au avut probleme cu stupefiantele, fiind prinse de oamenii legii drogate la volan. Printre acestea sunt Dorian Popa, Guess Who, actorul Matei Dima, Ana Morodan sau jurnalistul Mihai Munteanu, ultimul fiind „uitat de procurori după ce a fost prins drogat la volan.
Cartel Alfa: Pilonul II de pensii să garanteze cel puţin contribuţiile plătite de salariat
Câți bani ai la Pilonul 2 de pensii dacă ești plătit cu salariu mediu pe economie și contribui timp de 15 ani- CALCUL OFICIAL
O persoană care are salariul mediu pe economie şi a contribuit fără întreruperi, timp de 15 ani, la Pilonul II de pensii, ar trebui să aibă în cont circa 36.000 lei, dar dacă se păstra graficul de creştere a contribuţiilor valoarea ar fi fost mai mare cu 36%, a declarat, marţi, Radu Crăciun, preşedintele Asociaţiei pentru Pensiile Administrate Privat din România (APAPR).
Echipa Ancăi Alexandrescu n-a fost lăsată să filmeze pe pod de către oficiali CNAIR
Noi probleme la podul de la Brăila, explicații halucinate din partea oamenilor lui Grindeanu
O nouă analiză făcută de un specialist arată că problemele podului de la Brăila sunt mai grave decât susțin oamenii lui Sorin Grindeanu de la CNAIR. Ovidiu Marian Bărbier, fost director adjunct al Campaniei de Autostrăzi, a arătat că tot asfaltul și hidroizolația trebuie înlocuite. Într-o postare pe Facebook, acesta a sintetizat problemele majore ale edificiului, sugerând că acestea erau cunoscute de mult timp. Dezvăluirile vin la doar câteva zile după ce realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel, Anca Alexandrescu, a fost împiedicată să prezinte în direct problemele podului.
Cristian Popescu Piedone, mesaje după demisia de la șefia PUSL ;  Foto: INQUAM/Octav Ganea
Cristian Popescu Piedone își pune la punct colegii după demisia de la șefia PUSL: Doar eu comunic! Sunt comunicatorul nr. 1! Demisia nu are legătură cu susținerea pentru Gabriela Firea
Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a transmis mai multe mesaje către colegii săi de partid după anunțul oficial al PUSL pentru susținerea Gabrielei Firea la Primăria Capitalei la alegerile din 2024. Cristian Popescu Piedone și-a anunțat demisia din funcția de președinte executiv al PUSL, invocând neînțelegeri privind calea de urmat. În același timp, a precizat că decizia sa nu are legătură cu anunțul PUSL de a o susține pe Gabriela Firea la Primăria Generală.
Declinul demografic e provocat de dezechilibrul dintre nașteri și decese (Profimedia)
România, mortalitate mai mare decât Ucraina sau Rusia. Pentru al doilea an la rând, CIA trage un semnal de alarmă
Pentru al doilea an la rând, România se află pe primele poziții în lume privind rata mortalității, cu mai multe decese decât țări măcinate de conflicte sângeroase, precum Ucraina, Rusia sau Fâșia Gaza. Datele apar în analizele anuale pe care le realizează Agenția Centrală de Investigații a Statelor Unite - CIA. Singurul lucru bun este că, față de anul trecut, țara noastră a coborât o poziție în clasamentul celor mai mari rate ale mortalității.
România s-ar putea despărți de Bulgaria în demersurile pentru Spațiul Schengen - Anunțul lui Marcel Ciolacu
România s-ar putea despărți de Bulgaria în demersurile pentru Spațiul Schengen - Anunțul lui Marcel Ciolacu
Premierul României a numit eșecul țării de a adera la Schengen o ”profundă nedreptate”, afirmând că va căuta o întâlnire extraordinară și va cântări măsurile legale pentru a ieși din impas. Marcel Ciolacu a subliniat că ducem, de peste un deceniu, această luptă, deși ambele țări, România și Bulgaria, au îndeplinit de mult condițiile. Controalele la frontieră au cauzat pierderi de miliarde de euro și zile de așteptare pentru camioanele care transportau mărfuri, inclusiv cereale și provizii militare pentru Ucraina, a mai punctat premierul Ciolacu pentru Bloomberg. 
Vedetele românilor, scandaluri cu canabis și alcool
Vedetele românilor, scandaluri cu canabis și alcool. Beția drogurilor a ajuns și în presă: cazul jurnalistului Mihai Munteanu, primul român "uitat" de procurori după ce a fost prins drogat la volan
Drogurile nu au devenit un fenomen doar în rândul tinerilor obișnuiți, ci și în cazul persoanelor publice, care ar trebui să fie un exemplu pentru fanii lor. Vedete urmărite pe internet de milioane de tineri au fost prinse drogate la volan. Cel mai recent caz este al lui Dorian Popa, care a ieșit recent și cu prima reacție, dar nu trebuie să-i uităm nici pe artistul Guess Who, actorul Matei Dima sau influencerița Ana Morodan. Nici presa nu a scăpat de păcatul drogurilor care iau mințile: cazul "jurnalistului-justițiar" Mihai Munteanu, prins drogat la volan, este de notorietate.