Articolele din categoria ACTUAL:

Locul de muncă unde începătorii primesc 7.000 de lei pe lună dar românii nu se înghesuie
Locul de muncă unde începătorii primesc 7.000 de lei pe lună dar românii nu se înghesuie. „Așa spun toți patronii la început, dar după aia iau și pielea de pe oameni”
Mulți români se plâng că trăiesc rău, câștigă puțin și de abia își duc traiul de la o lună la alta. Cu toate acestea, un patron care oferă 7.000 de euro lunar, cu posibilitatea ca această sumă să crească ulterior, se lovește de un val de critici în momentul în care își anunță intenția de a angaja forță de muncă pentru proiectele din firma sa.
Klaus Iohannis / Foto: Inquam Photos
Klaus Iohannis anunță când vom avea funcțional primul reactor modular: Cred că este un cadru destul de ambițios
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la Bruxelles, că în România, primul reactor modular mic poate să funcţioneze poate în 2028 sau 2029, mai repede nu este realist să aşteptăm ceva practic. Având în vedere complexitatea tehnologiei, cred că este un cadrul destul de ambiţios, a completat preşedintele, afirmând că un element important este securitatea acestor reactoare şi pentru a garanta o securitate foarte, foarte bună cercetarea evident va trebui să dureze un pic mai mult.
Înșelăciunea perfidă prin care mulți români au rămas fără niciun ban în cont
Înșelăciunea perfidă prin care mulți români au rămas fără niciun ban în cont. La ce trebuie să fim atenți când suntem momiți să investim online
În ultima perioadă, un număr crescut de persoane din județul Maramureș au raportat la Poliție că au fost victimele unor înșelăciuni în urma accesării unor anunțuri publicitare despre platforme de tranzacționare online. Aceste persoane spun că, după ce au răspuns la telefonul unor indivizi care i-au convins să investească, au pierdut sume semnificative de bani. 
Luminita Odobescu
Ministrul de Externe anunță că a crescut numărul românilor care cer ajutorul pentru a scăpa din Fâșia Gaza
Ministrul de Externe Luminița Odobescu a declarat la o televiziune de știri că a crescut numărul românilor din Gaza care au cerut evacuarea și că instituția a primit peste 300 de solicitări. Ea a precizat că 10 români dintre cei 103 care erau pe prima listă de evacuare nu s-au prezentat la punctul de frontieră. Ministrul mai spus că se fac în continuare demersuri pentru eliberarea fără precondiții a tuturor românilor ostatici ai Hamas. 
Ultimele cuvinte ale Elenei Ceaușescu
Ultimele cuvinte ale Elenei Ceaușescu, surprinse într-un videoclip. Cum s-a condamnat, practic, singură la moarte, soția dictatorului
Decembrie 1989 a fost momentul în care istoria României a suferit una dintre cele mai dramatice transformări. Execuția soților Ceaușescu pe 25 decembrie a marcat sfârșitul unei ere de dictatură comunistă în România. În camera de judecată, cei doi au avut un schimb de replici cu soldații din plutonul de execuție, iar ultimele lor cuvinte pot fi considerate o mărturie emoționantă a acestor vremuri.
Credite pentru nuntă sau studii - Statul achită chiar și integral dobânda. Cum poți beneficia de programele „StudentInvest” și „FamilyStart”
Credite pentru nuntă sau studii - Statul achită chiar și integral dobânda. Cum poți beneficia de programele „StudentInvest” și „FamilyStart”
Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse anunță că, începând cu data de 1 noiembrie 2023, programele naționale de creditare cu garanția statului și dobândă subvenționată „StudentInvest” și „FamilyStart” derulate de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, cu sprijinul Fondului Român de Contragarantare, în calitate de garantor, pot fi accesate prin intermediul băncilor partenere.
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis: Ne dorim ca fiecare român să aibă acces facil şi de calitate la internet, servicii digitale şi telecomunicaţii
Președintele Klaus Iohannis a subliniat că digitalizarea administrației și a afacerilor este una dintre principalele provocări ale României. În discursul său realizat cu ocazia celei de-a XII-a ediții a GoTech World, Iohannis a evidențiat importanța adoptării tehnologiilor de vârf precum serviciile de cloud computing, inteligența artificială sau Big data.
Semnificatia numelui Mihai
Semnificatia numelui Mihai. Secrete și curiozități despre numele celui mai puternic Arhanghel
Numele Mihai este unul ce poartă cu sine o semnificație puternică, fiind asociat în cea mai mare parte cu unul dintre cei mai importanți arhangheli din tradițiile religioase. De-a lungul timpului, acest nume a fost purtat de mulți bărbați cu personalități puternice și cu realizări deosebite în diverse domenii de activitate, de aceea devine un subiect de interes chiar și pentru cei care nu își doresc să intre prea mult în sfera spiritualității.