Articolele din categoria ACTUAL:

Poliție - imagine arhivă
Amplă acțiune de căutare a unei adolescente de 13 ani, dată dispărută marţi. Fata e căutată în munți, în condiții de vreme extremă
Amplă acţiune de căutare a unei fete în vârstă de 13 ani, care a dispărut marți de acasă. La operațiune participă poliţişti de frontieră, salvamontişti, jandarmi şi pompieri, conform anunțului făcut pe Facebook de Salvamont Maramureş. Acţiunea de căutare se derulează în condiţiile în care au fost primite informaţii conform cărora tânăra a fost văzută în zona muntoasă, într-o zonă cu teren abrupt.
Mircea Fechet INQUAM/George Călin
Ministrul Mediului: "Nu există niciun motiv pentru care românii să strângă PET-uri în balcon". Cum se poate obține garanția de 50 de bani la predare
"Nu există niciun motiv pentru care românii să strângă PET-uri în balcon pentru că niciun ambalaj SGR (Sistemul Garanţie Returnare - n.r.) fără garanţie nu va genera cei 50 de bani", a declarat, miercuri, ministrul Mediului Mircea Fechet. El a explicat că la automatele de preluare a ambalajelor (RVM-uri) vom duce doar ambalaje pentru care s-a plătit garanţia şi care fac parte din sistemul garanţie – returnare.
Toate amantele președintelui
„Toate amantele președintelui” - un volum care va scrie istorie: cel mai exploziv thriller de politică de la căderea Cortinei de Fier
Începând de astăzi, 8 noiembrie, puteți achiziționa acest exploziv thriller de politică și sex în prima librărie electronică pusă la dispoziția autorilor, Eugen Șerbănescu și Sorin Roșca Stănescu, cu câteva zile înaintea lansării oficiale, care va avea loc marți, 14 noiembrie, începând de la ora 12.00, în București, la Clubul Diplomaților, din apropierea Fântânii Miorița. 
Locul de muncă unde începătorii primesc 7.000 de lei pe lună dar românii nu se înghesuie
Locul de muncă unde începătorii primesc 7.000 de lei pe lună dar românii nu se înghesuie. „Așa spun toți patronii la început, dar după aia iau și pielea de pe oameni”
Mulți români se plâng că trăiesc rău, câștigă puțin și de abia își duc traiul de la o lună la alta. Cu toate acestea, un patron care oferă 7.000 de euro lunar, cu posibilitatea ca această sumă să crească ulterior, se lovește de un val de critici în momentul în care își anunță intenția de a angaja forță de muncă pentru proiectele din firma sa.
Klaus Iohannis / Foto: Inquam Photos
Klaus Iohannis anunță când vom avea funcțional primul reactor modular: Cred că este un cadru destul de ambițios
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la Bruxelles, că în România, primul reactor modular mic poate să funcţioneze poate în 2028 sau 2029, mai repede nu este realist să aşteptăm ceva practic. Având în vedere complexitatea tehnologiei, cred că este un cadrul destul de ambiţios, a completat preşedintele, afirmând că un element important este securitatea acestor reactoare şi pentru a garanta o securitate foarte, foarte bună cercetarea evident va trebui să dureze un pic mai mult.