Articolele din categoria ACTUAL:

Un constructor țepuit cere ajutor pe rețelele de socializare
Un constructor țepuit cere ajutor pe rețelele de socializare: „Ce pățesc dacă mă duc și i-o fac bucăți?”
Un tânăr antreprenor din România a ajuns într-o situație dificilă după ce proprietarul unei firme căruia i-a construit o hală metalică a decis să nu mai plătească lucrarea finalizată. Tânărul, care și-a investit timp și bani în construirea halei, a fost lăsat într-o situație delicată, deoarece nu a mai putut recupera suma datorată din partea patronului țepar. 
Dosarul medical al pacienților decedați va fi disponibil pe baza certificatului de moștenitor
Soluția legală pentru accesul la dosarul medical al pacienților decedați: Certificatul de moștenitor. Iohannis a promulgat legea
Marți, 7 octombrie, președintele Klaus Iohannis a promulgat o nouă lege importantă pentru sistemul medical, care garantează accesul la dosarul medical al pacienților decedați care nu și-au putut exprima consimțământul în acest sens. Această lege este considerată ca un pas semnificativ în direcția unei mai mari transparențe în medicină, deoarece le oferă familiilor pacienților o modalitate legală de a accesa informații medicale relevante după deces.
Adrian Kreiner
Mister în jurul morții lui Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu bătut și jefuit. Ce arată autopsia
O echipă de specialiști de la Investigații Criminale din Capitală a fost trimisă la Sibiu pentru a ajuta în ancheta omului de afaceri. Atacatorii care au intrat în casă peste Adrian Kreiner și l-au ucis în bătaie sunt încă liberi. Indivizii au acționat într-un mod șocant, iar oamenii legii iau în calcul inclusiv varianta unei reglări de conturi. Urmează detalii șocante, care vă pot afecta emoțional!
Oana Roma a reacționat în scandalul „Brânza Regelui”
Influencerii păcăliți cu „Brânza Regelui” reacționează și amenință cu avocatul. De ce nu poate fi tras la răspundere glumețul
Scandalul influencerilor care și-au stricat reputația cu falsa "brânză a Regelui Charles" continuă. Oana Roman este prima persoană care ar fi anunțat că-l va da în judecată pe vlogger-ul Petroff, cel care a trimis produsul fictiv pentru promovare. Pe de altă parte, avocații susțin că oricine poate să promoveze orice, chiar și produse periculoase, fără să verifice la ce face reclamă pentru că în România nu există o lege a influencering-ului. 
Revoluție la Vatican: Clericii au decis că persoanele transsexuale pot fi botezate catolice
Revoluție la Vatican: Clericii au decis că persoanele transsexuale pot fi botezate catolice
Biserica Catolică scrie o nouă pagină în istoria sa, odată cu adoptarea deciziei care permite ca persoanele transsexuale să fie botezate.  Această declarație clarifică o problemă deosebit de sensibilă în ceea ce privește doctrina bisericii. În general, Biserica Catolică a fost văzută ca o instituție care nu a fost foarte primitoare față de persoanele LGBTQ+, însă această nouă declarație sugerează o mai mare deschidere către comunitatea transsexuală, în ciuda opiniei tradiționale a bisericii privind identitatea de gen și sexualitate.
Război Israel. Armata lui Netanyahu distruge tunelurile teroriștilor - Imagini apocaliptice / Catastrofă umanitară în Fâșia Gaza
Război Israel. Armata lui Netanyahu distruge tunelurile teroriștilor - Imagini apocaliptice / Catastrofă umanitară în Fâșia Gaza
Civilii care nu au apucat să fugă spre sudul Fâșiei Gaza folosesc orice mijloace pentru a căuta adăposturi. Nopțile devin tot mai reci, iar proviziile nu ajung și la cei din nord, acolo unde armata israeliană distruge la foc continuu tunelurile teroriștilor. Aproape 670 de camioane cu ajutoare au intrat în Gaza. Tensiunile escaladează și în Liban, iar o dronă americană militară, dotată cu bombe și rachete, a fost doborâtă de teroriștii din Yemen.