Articolele din categoria ACTUAL:

Cherecheș a fost reales în timp ce se afla în închisoare
Cum a cărat Cherecheș 1,5 milioane de euro cu sacoșa, în Germania. Explicație halucinantă: erau banii mamei și nu avea încredere în bănci
Căratul sumelor uriașe de bani pare să fie trăsătură de familie în cazul primarului Cătălin Cherecheș. În urmă cu mai mulți ani, acesta ar fi transportat un milion și jumătate de euro, în tranșe mici, în Germania. Explicația edilului a fost halucinantă: banii erau un împrumut de la mama sa și i-a dus în străinătate pentru că nu are încredere în băncile din România.
Marcel Boloș, într-o discuție internă: S-a terminat cu „paratrăsnetul
Marcel Boloș, într-o discuție internă: S-a terminat cu „paratrăsnetul"! Guvernul Ciolacu să își asume foarte clar găsirea banilor pentru pensii - STENOGRAME
Continuă disputele în Coaliție pe Legea pensiilor. Într-o discuție internă cu colegii liberali, Marcel Boloș, ministrul Finanțelor, a subliniat necesitatea unei abordări serioase și sustenabile în ceea ce privește majorarea pensiilor în anul 2024. Boloș a afirmat că a sosit momentul să se renunțe la practica promisiunilor nesusținute bugetar și să se asigure că fiecare angajament asumat este însoțit de resurse financiare adecvate.
Alexandru Rafila. Foto: Profimedia
Spitale de urgență, buget ridicol de 300 de lei. Pacienții sunt condamnați la moarte prin lipsa fondurilor, Rafila se face că nu vede
Situația din sănătate este una critică. Spitalul Bagdasar Arseni este deja în blocaj din cauza faptului că nu există bani pentru unitățile medicale. Și Institutul Marius Nasta are pe luna decembrie un buget de, atenție, 300 de lei! S-a ajuns la această situație din cauza ordonanței de reducere a cheltuielilor. Ministrul Alexandru Rafila se face că nu vede și susține că nu este nicio problemă. Între timp, Nicolae Ciucă susține că un spital nu poate funcționa nici cu 3 milioane de lei. 
Lună de foc pentru Coaliție - ce miniștri pleacă acasă
Noua LEGE A PENSIILOR, adoptată de Guvern - Proiectul merge în Parlament, spre aprobare
Este oficial. Noua lege a pensiilor a trecut de Guvern și ajunge în Parlament. Șase ore a ținut cu tot cu amânări ședința de guvern. Și asta pentru că PNL și PSD nu au reușit să ajungă inițial la un consens pe noua lege. Mai exact, circul în Coaliție a fost pe impactul bugetar pe care îl au majorările de anul viitor. Ministrul de Finanțe a cerut explicit creșteri de taxe pentru a putea susține și creșterea pensiilor. 
Crima de la Mangalia. Loredana, criminala care și-a omorât cea mai bună prietenă, a fost trimisă în JUDECATĂ
Crima de la Mangalia. Loredana, criminala care și-a omorât cea mai bună prietenă, a fost trimisă în JUDECATĂ
Loredana, criminala de la Mangalia, a fost trimisă în judecată. Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au anunţat, joi, că procurorii au dispus trimiterea în judecată a unei tinere, în stare de arest preventiv, pentru omor, furt calificat, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos (două acte materiale), operaţiuni ilegale cu instrumente de plată fără numerar şi acces ilegal la un sistem informatic.