Articolele din categoria ACTUAL:

Horoscopul săptămânii 13 - 19 noiembrie
Horoscopul săptămânii 13 - 19 noiembrie: Astrele se luptă pentru supremaţie. Zodiile câștigătoare vor lua tot, 3 zodii sunt în pericol să piardă
Horoscopul săptămânii 13 - 19 noiembrie vine cu vești importante pentru toate zodiile. Această săptămână este marcată de o luptă puternică între planete, cu influențe care îi vor afecta pe toți cei care cred în puterea astrală. Mulți se pot aștepta la schimbări majore în viața lor, și este important ca fiecare zodie să acorde atenție avertismentelor și să fie pregătită pentru orice decizie importantă. Există multe obstacole în calea succesului, dar, cu puțină răbdare și înțelegere, fiecare zodie poate obține ce dorește. 
Vremea ne va face surprize la sfârșit de săptămână
ANM anunță vreme de coșmar: temperaturile scad dramatic, valori sub ZERO GRADE chiar și în București! Unde va fi cel mai frig
După zilele răcoroase care ne-au determinat să scoatem hainele groase din șifonier, meteorologii ANM vin cu vești noi despre o vreme care continuă să ne joace feste. Sfârșitul de săptămână ne ia prin surprindere cu temperaturi ridicate pentru această perioadă, tocmai bune pentru a ne bucura de plimbări plăcute în aer liber, pe de o parte,dar și cu temperaturi în timpul nopții care ne vor face să punem încă o pătură pe noi, pe de altă parte.
Horoscop chinezesc: 5 zodii care vor avea cel mai norocos final de săptămână
Horoscop chinezesc: 5 zodii care vor avea cel mai norocos final de săptămână
Când lucrezi în tăcere și singurătate, nu permite lumii exterioare să judece progresul tău. Întotdeauna vor greși. Aceasta este energia acestui final de săptămână. S-ar putea să nu avem control asupra locului în care ne naștem și asupra circumstanțelor care ne încorporează pragul, dar avem puterea de a ne schimba destinul învățând, crescând și asigurându-ne că nu suntem ignoranți. Pașii mici pot aduce schimbări mari.