Articolele din categoria ACTUAL:

Foto/Arhivă
Dosarul Mafiei gunoaielor explodează: Clotilde Armand cheamă ROMPREST în judecată - cere rezilierea contractului de miliarde
Mafia gunoaielor tremură: nou termen în dosarul mafiei gunoaielor din Sectorul 1! Reprezentanții companiei ROMPREST ajung, astăzi, în fața magistraților, acolo unde vor da declarații. Deși Sectorul 1 este cel mai bogat din Capitală, este și cel care a fost îngropat în gunoaie din cauza neînțelegerilor dintre firma de salubritate și primărie. Instituția cere rezilierea contractului și este tensiune în sala de judecată. 
Foto: Profimedia
Ireal: Oamenii stau la coadă ca să li se implanteze cipuri în creier. Dispozitivele lui Elon Musk promit să facă minuni
Mii de persoane s-au înscris deja pe listele de așteptare pentru cipurile promise de Elon Musk. Compania miliardarului și-a propus să implanteze în creierele oamenilor dispozitive care să facă legătura între creier și computer. Tot demersul ar urma să îi ajute în special pe cei cu afecțiuni neurologice, însă a stârnit îngrijorări serioase din partea experților. 
Mister total în jurul sinuciderii soției primarului: suferința care i-a măcinat viața
Mister total în jurul sinuciderii soției primarului: suferința care i-a măcinat viața. Mesajul lăsat cu o zi înainte de tragedie - FOTO
Mister total în jurul morții soției politicianului din comuna argeșeană Boțești! Nimeni nu se aștepta ca tânăra de 32 de ani să își pună capăt zilelor și să își lase în urmă cei trei copii. Poliția a deschis o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat exact. Există însă informații potrivit cărora femeia suferea de depresie de mulți ani.