Articolele din categoria ACTUAL:

Crima din Giulești, cu premeditare. MOTIVUL pentru care nepotul și-a ars mătușa de vie - Primele concluzii ale anchetatorilor
Crima din Giulești, cu premeditare. MOTIVUL pentru care nepotul și-a ars mătușa de vie - Primele concluzii ale anchetatorilor
Primele concluzii în cazul criminalului din Giulești care și-a incendiat cu sânge rece mătușa pentru moștenirea unui apartament modest cu două camere. Bărbatul ar fi premeditat totul și ar putea fi readus în curând de procurori la locul crimei pentru a face reconstituirea faptei. Este pista pe care merg procurorii după ce au aflat că individul cumpărase benzina cu câteva ore înainte de a comite fapta. 
România, destinația de basm în care Netflix adoră să filmeze producții de Crăciun
România, destinația de basm în care Netflix adoră să filmeze producții de Crăciun, potrivit jurnaliștilor britanici
Crăciunul este una dintre cele mai așteptate sărbători ale anului, iar odată cu venirea sa, mulți oameni vor petrece timp în fața televizorului pentru a se bucura de filmele de sezon. În acest an s-ar putea ca în filmele vizonate să fim surprinși de peisaje care ne par familiare, și asta  pentru că o mulțime de scene sunt filmate pe meleagurile noastre, în România. Această tendință s-a remarcat în ultimii ani, întrucât multe producții cinematografice au decis să-și îndrepte atenția către țara noastră pentru a filma scene care vor fi ulterior utilizate în filmele de Crăciun.
COVID-19
Pericol mare pentru cei care au fost infectați cu COVID-19, chiar și cu simptome minore - Risc ridicat pentru a dezvolta o altă boală
Oamenii de ştiinţă au observat că probleme cardiovasculare grave pot fi declanşate din cauza COVID-19, în special în rândul persoanelor în vârstă care au o acumulare de material gras în vasele de sânge. Dar acum un nou studiu a dezvăluit de ce şi a arătat că SARS-CoV-2, virusul care provoacă COVID-19, infectează direct arterele inimii, arată un articol din National Geographic.
Nicolae Ciuca
Nicolae Ciucă, mesaj pentru românii din Fâșia Gaza: "Rămânem alături de toți cei care trec prin drame fără margini"
Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicilae Ciucă, salută, meircuri dimineaţă, eforturile Ministerului Afacerilor Externe şi ale autorităţilor care au făcut toate demersurile necesare pentru evacuarea din Fâşia Gaza a cetăţenilor români. ”Rămânem alături de toţi cei care trec prin drame fără margini”, a transmis Ciucă, după ce 93 de români au reuşit să treacă în Egipt, iar alţi 51 urmează să iasă miercuri din zona de conflict.
Horoscop
Horoscop 8 noiembrie - O zi care va rămâne în istorie pentru unele zodii - Ce se schimbă în viețile lor
Fie că credeți în astrologie sau nu, horoscopul zilnic poate fi o modalitate interesantă de a obține o perspectivă asupra a ceea ce vă așteaptă într-o anumită zi. Cu toții știm că personalitățile noastre și modul în care interacționăm cu lumea pot varia în funcție de circumstanțele zilnice. Așadar, haideți să aruncăm o privire la horoscopul pentru ziua de 8 noiembrie.
Dubla crimă din Botoșani: mamă și fiică, ucise cu toporișca și incendiate de o rudă
Dubla crimă din Botoșani: mamă și fiică, ucise cu toporișca și incendiate de o rudă. Principalul suspect ar fi avut o relație amoroasă cu copila de 14 ani
Au apărut noi detalii șocante despre dubla crimă din Botoșani, în urma căreia o mamă și fiica acesteia au fost ucise cu brutalitate. După ce, inițial, tatăl fusese considerat principalul suspect, polițiștii au găsit adevăratul vinovat. Cel acuzat de odiosul omor este tot o rudă: un nepot al femeii. Urmează imagini și detalii cu un puternic impact emoțional! 
Cei 3 atacatori au reușit să se facă nevăzuți cu 1 milion de euro
A MURIT omul de afaceri tâlhărit și bătut cu bestialitate în vila sa din Sibiu. Era internat în stare critică
Omul de afaceri Adrian Kreiner, bătut cu bestialitate de trei hoți care l-au tâlhărit în vila sa din Sibiu, a murit marți seara la spital. Atacatorii, care nu au fost încă prinși, au dispărut cu obiecte de valoare de circa 1 milion de euro. Partenera bărbatului, aflată și ea în casă, a transmis un mesaj sfâșietor. Atenție, urmează detalii ce vă pot afecta emoțional.