Articolele din categoria ACTUAL:

SURSE: Plafonul pentru plata cash ar putea reveni la 10.000 lei - Tensiuni în coaliție pe limitarea „banilor gheață”
SURSE: Plafonul pentru plata cash ar putea reveni la 10.000 lei - Tensiuni în coaliție pe limitarea „banilor gheață”
Este scandal monstru în Coaliție pe limitarea plăților cash! Nicolae Ciucă a anunțat public după ședința liberalilor că nu este de acord cu această măsură și că trebuie modificată de urgență. De partea cealaltă, premierul Marcel Ciolacu nu vrea să renunțe la măsură, potrivit unor surse, ar putea introduce un nou plafon, de până la zece mii de lei pentru achiziția de electrocasnice. În plus, premierul susține că NU vor crește comisioanele băncilor după această măsură. 
Unele PENSII pot crește și cu 80% - Ministrul Simona Bucura Oprescu anunță BONUSURI pentru cei care rămân mai mult în câmpul muncii
Unele PENSII pot crește și cu 80% - Ministrul Simona Bucura Oprescu anunță BONUSURI pentru cei care rămân mai mult în câmpul muncii
Noua lege a pensiilor va trece de Guvern joi, pe 9 noiembrie, iar de Parlament până pe 20 noiembrie. Anunțul vine de la ministrul Muncii, care spune că unele pensii vor crește chiar și cu 80% după noua formulă de calcul, însă media de majorare va fi de 40 la sută. Mai mult, Simona Bucura Oprescu a anunțat și bonusuri pentru cei care rămân mai mult în câmpul muncii. 
Numărul drogaților agresivi și periculoși este în creștere! Cazurile care au șocat opinia publică
Numărul drogaților agresivi și periculoși este în creștere! Cazurile care au șocat opinia publică
Numărul drogaților agresivi și prericuloși este în creștere. Un tânăr din Focșani și-a bătut mama după ce aceasta nu i-a mai dat bani de droguri, ba chiar a amenințat-o cu un briceag. Băiatul s-a ales cu ordin de protecție și a fost internat la psihiatrie. Mai mult, la Buzău au fost descinderi, după ce un individ de 30 de ani care și-a agresat soția în trecut, este suspectat acum de trafic de droguri. 
Protest AUR
Protest AUR, după ce CNA a blocat proiectul Caravana România Suverană - Deputat AUR: "Dacă e ceva ce merge în România, trebuie distrus!"
Protest AUR în fața sediului Consiliului Național al Audiovizualului după ce proiectul Caravana România Suverană este blocat de cenzura fără precedent. Membrii CNA dezbat astăzi dacă postul nostru de televiziune va fi amendat pentru mediatizarea Caravanei Medicale pentru o presupusă propagandă politică. Realitatea Plus pune însă pe primul loc sănătatea oamenilor. Proiectul este vital pentru țara noastră. Spitalul mobil AUR a străbătut deja 20 de județe. Pensionarii care trăiesc cu sume de nici 1.200 de lei pe lună sunt cei care beneficiază de acest ajutor. Prin această caravană peste 8 mii de români au beneficiat de tratamente gratuite până acum. 
Adrian Câciu
Adrian Câciu, despre limitarea folosirii cash-ului: Poți cheltui un milion de lei pe zi, te duci la mai mulți comercianți și dai 5.000 de lei la fiecare
Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu, a afirmat că limitarea plăţilor cash există din 1996 şi a explicat că între persoane fizice nu există nici o limitare. El a precizat că o persoană poate cheltui şi un milion de lei pe zi dacă merge la mai mulţi comercianţi şi lasă la fiecare câte 5.000 de lei. 
Caravana România Suverană, alături de Spitalul mobil AUR, a ajuns în Oltenia/Captură video
Caravana România Suverană, alături de Spitalul mobil AUR, a ajuns în Oltenia. Viața unui pacient cu infarct miocardic acut a fost SALVATĂ
Continuă maratonul consultului medical pentru românii greu încercați din toată țara. Caravana România Suverană, alături de Spitalul mobil AUR au străbătut deja 20 de județe, iar acum se află în Oltenia. Sute de persoane au format cozi uriașe pentru analize și consultații medicale gratuite. Pensionarii care trăiesc cu sume de nici 1.200 de lei pe lună au dat de veste din poartă în poartă, iar astfel sute de persoane au fost consultați de medici. 
Bărbatul care și-a ars mătușa de vie, în scara de bloc din Capitală, fiul bodyguardului lui Gigi Becali
Bărbatul care și-a ars mătușa de vie, în scara de bloc din Capitală, este fiul bodyguardului lui Gigi Becali. Detalii tulburătoare din anchetă - FOTO
Criminalul care a bătut-o și apoi a incendiat-o pe femeia de 54 de ani din Sectorul 6 al Capitalei a fost reținut pentru 24 de ore. Potrivit unor surse, în fața anchetatorilor, bărbatul nu a vrut să facă nicio declarație, însă scandalul ar fi pornit din cauza unei moșteniri. Atacatorul ar fi chiar fiul fostului bodyguard al lui Gigi Becali. Scenele de groază au fost surprinde se camerele de supraveghere. Urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional!