Articolele din categoria ACTUAL:

Miron Mitrea, despre sondajul momentului: „La europarlamentare, PSD va fi în jur de 30%, dar la locale și parlamentare își va reveni”
Miron Mitrea, despre sondajul momentului: „La europarlamentare, PSD va fi în jur de 30%, dar la locale și parlamentare își va reveni”
Consultantul politic Miron Mitrea a comentat, luni, la Realitatea PLUS, sondajele care dinamitează partidele înainte de alegeri. PSD se menține pe primul loc, în timp ce PNL și AUR se bat pe locul doi, la o diferență extrem de mică. Pe de altă parte, datele arată că procentele au scăzut pentru formațiuni. Singurul partid care a crescut în sondaje în ultima lună este USR. 
 Eveniment special 6 noiembrie 2023: două PLANETE se întâlnesc. TREI ZODII află ce înseamna NOROCUL în dragoste
Eveniment special 6 noiembrie 2023: două PLANETE se întâlnesc. TREI ZODII află ce înseamna NOROCUL în dragoste
Această zi este pentru cuplurile care nu se tem să depună eforturile necesare pentru a face din relația lor un succes. Exista o atitudine relaxată care însoțește această zi, și pentru cele trei semne zodiacale care au cel mai mare noroc în dragoste, vom vedea că pe 6 noiembrie 2023, tranzitul lui Venus în trigon cu Pluto este ceea ce va face din această zi una minunată. Cu toții ne simțim norocoși în dragoste în această zi, însă cele trei sunt favorizate.
Gabriela Firea / Foto: Inquam Photos
Gabriela Firea, revenire în forță la conducerea partidului. Marius Ghilezan: Are șanse reale să-l bată pe Nicușor Dan. Este o soluție pentru Primăria Generală
Gabriela Firea revine în conducerea PSD. Decizia vine la patru luni după suspendarea ei din partid. Aceasta își reia funcțiile de prim vicepreședinte PSD și de președinte al Organizației București. Decizia luată acum patru luni, de suspendare din partid, a fost luată în ședința Consiliului Politic Național după scandalul „Azilele groazei". Marcel Ciolacu a declarat atunci că nu există autosuspendare în statut, de aceea s-a şi supus la vot această măsură. 
Apropiații lui Buzatu vor să-l aducă mai aproape de cele cerești pe baronul de Vaslui. Foto/Inquam
„Chilia Cugetătorilor” - locul sacru pregătit de deputatul Corneliu Bichineț pentru baronul de Vaslui, Dumitru Buzatu
În timp ce președintele Consiliului Județean Vaslui se află în arestul preventiv, apropiații săi îi pregătesc revenirea cu fast. „Chilia Cugetătorilor” este locul sacru pregătit de deputatul Corneliu Bichineț pentru baronul de Vaslui. Acesta i-a pregătit lui Buzatu o troiță în pădure unde să se căiască pentru păcatele sale. Chilia are cărți de rugăciuni, un buzdugan pentru inamici și un acordeon pentru distracție în natură. 
Filmul tragediei în care o femeie a fost INCENDIATĂ - Momentul în care victima a fost bătută și stropită cu benzină, surprins de camere
Femeie INCENDIATĂ, în București: filmul tragediei. Momentul în care victima a fost stropită cu benzină, surprins de camere. Ce a făcut agresorul înainte - FOTO
Răsturnare de situație în cazul femeii incendiate în scara blocului. Făptașul ar fi un nepot de-ai femeii, după ce, inițial, polițiștii au avut un alt suspect. Femeia în vârstă de 54 de ani a fost stropită cu benzină și incendiată de individ în scara unui bloc din sectorul 6 al Capitalei. Atenție, urmează informații și imagini care va pot afecta emoțional!
Plafonarea cash, motiv de dispută în Coaliție. Foto/Arhivă
Scandal în Coaliție pe tema plafonării plăților cash. Ciucă vrea revizuirea legii, Ciolacu spune că nu a auzit voci împotrivă
Deși se vorbește despre limitarea tranzacțiilor cu bani cash încă de acum o lună, liderul PNL, Nicolae Ciucă, a declarat că legea ar trebui revizuită și că limita ar trebui să fie de 10.000 de lei. Marcel Ciolacu a declarat că propunerea a venit de la Ministerul de Finanțe și că, în acel moment, în coaliție, nu a auzit nicio voce care să fie împotrivă.