Articolele din categoria ACTUAL:

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis, vizită oficială în Kenya: Am convenit să dezvoltăm cooperarea în domenii cu rol crucial atât pentru România, cât și pentru Kenya
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi, în cadrul conferinţei comune cu preşedintele Republicii Kenya, William Ruto, că au convenit să dezvolte cooperarea în domenii cu rol crucial atât pentru România, cât şi pentru Kenya: protecţia mediului şi combaterea schimbărilor climatice, protecţie civilă, educaţie, digitalizare, energie verde. Şeful statului a mai spus că a reiterat angajamentul României pentru aprofundarea şi dinamizarea relaţiilor diplomatice şi de cooperare cu Kenya, în vederea consolidării păcii şi securităţii la nivel regional şi global.
Mafia gunoaielor
Procurorii intră în forță în mafia gunoaielor - Anchetă uriașă - VIDEO
Procurorii intră în forță în mafia gunoaielor. După scandalul de la București, unde Romprest face legea în domeniul gunoaielor, iar primăria sectorului 1 a cerut în instanță rezilierea contractului păgubos, se fac acum percheziții și în Sintești. 28 de persoane au fost acuzate de evaziune fiscală în afaceri cu fier vechi și deșeuri reciclabile. Polițiștii și procurorii au descins la peste 40 de adrese. 
Politist
Polițistul care a găsit-o pe minora de 13 ani dispărută în Sighetu Marmației a rupt tăcerea. Cum s-a petrecut totul: Prima ei reacție a fost să vină la mine
Șeful Poliției locale din Sighetul Marmației a făcut declarații despre momentul în care a găsit-o pe copila de doar 13 ani care era dată dispărută. Ea se afla în locuința insalubră a unui bărbat care ar fi violat-o pe adolescentă și a șantajat-o că va publica fotografii cu ea în ipostaze indecente. Cei doi s-ar fi cunoscut.
Copilărie răpită de o boală cumplită: apelul lui Bogdănel, băiețelul de 4 ani care zâmbește în fața bolii 
Copilărie răpită de o boală cumplită: apelul lui Bogdănel, băiețelul de 4 ani care zâmbește în fața bolii
Bogdănel are în continuare nevoie de noi. El lupta cu zâmbetul pe buze cu boala pe care trebuie să o țină sub control toată viața: fibroză chistică. Acesta a fost la un nou control, iar medicii au decis să îi crească doza de tratament. Viața lui și a familiei s-a schimbat radical când a primit diagnosticul crunt. Acum, la cei 4 ani, Bogdănel ia 14 pastile pe zi și este dependent de aparatura medicală cu care face aerosoli. Costurile sunt uriașe, iar o mare parte din bugetul familiei merge către medicamente, aparate, alimente și fizioterapie. Cu toate acestea, Bogdan este un copil plin de energie, curajos și se bucură de fiecare clipă, însă are nevoie de noi toți. 
Pensiile romanilor / Foto: Inquam Photos
Scandal uriaș pe noua lege a pensiilor - Coaliția nu știe de unde să ia bani ca să facă majorările promise
Este scandal uriaș pe noua lege a pensiilor, care va trece de votul din Senat chiar astăzi. Coaliția încă se chinuie să găsească bani pentru majorările promise din ianuarie. Potrivit unor surse, discuțiile din ședința coaliției au fost extrem de dure. În timp ce ministrul Muncii promite majorări în medie de 40% în septembrie, liberalii spun, potrivit unor surse, că procentul nu poate depăși 22,8%.