Articolele din categoria ACTUAL:

Marcel Boloș în timpul protestelor de la Min. Finanțelor (Inquam)
Salariile din Finanțe, ANAF și Vămi au crescut cu 23%. Marcel Boloș a semnat un ordin special pentru acești bugetari - SURSE
Salariile angajaților din Ministerul Finanțelor, ANAF și Autoritatea Vamală au crescut cu 23%, ca urmare a unui ordin semnat de ministrul Marcel Boloș strict pentru aceste categorii de bugetari. Creșterea a fost posibilă printr-un mecanism juridic creat special de guvern în acest sens, au declarat pentru Economedia surse oficiale. Majorarea a fost deja aplicată, salariații din cele trei instituții primind venituri majorate aferente lunii octombrie.
Perchezitii
Peste 40 de percheziții în București și în nouă județe - Două dosare de evaziune fiscală
Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Cluj au făcut, luni dimineaţă, 46 de percheziţii domiciliare, la sediile unor firme din Bucureşti şi din judeţele Cluj, Bistriţa-Năsăud, Sălaj, Alba, Bihor, Bacău, Suceava, Covasna, Braşov, în două dosare în care investighează infracţiuni de evaziune fiscală. În una dintre speţe prejudiciul a fost calculat la 900.000 de lei, în cel de-al doilea dosar valoarea acestuia urmând a fi stabilită. 
Mașina lui Gigi Becali implicată în accident/ Captură video
Becali, testat pentru droguri și alcool, după accidentul cu Rolls Royce-ul de duminică - Omul de afaceri a povestit cum s-a produs incidentul
Gigi Becali a fost testat pentru droguri și alcool imediat după ce a ajuns cu bolidul de lux în șanț. Afaceristul a povestit cum s-a petrecut accidentul și i-a spus, prin intermediul presei, celui pe care-l consideră vinovat pentru întreaga situație că nu va depune plângere, dacă își cere scuze. Dacă inițial latifundiarul din Pipera a declarat că nu el era la volan, după ce a ajuns la poliție și-a schimbat declarația.