Articolele din categoria ACTUAL:

Crimă/ Arhivă
Detalii șocante din ancheta afaceristului din Sibiu, ucis în propria casă. Fiica și iubita ar fi asistat la crimă - SURSE
Noi detalii șocante ies la iveală în cazul crimei afaceristului din Sibiu. Potrivit unor surse din anchetă, fata lui Adrian Kreiner a asistat la scenele de groază din timpul omorului și a fost amenințată cu pistolul. În același timp, iubita afaceristului stătea ascunsă în dulap și auzea tot ce se întâmplă. Apropiații afaceristului susțin că problemele de natură financiară ale bărbatului s-ar putea afla în spatele omorului, în condițiile în care s-a speculat că jaful ar fi fost paravanul pentru un asasinat la comandă. 
Cătălin Cherecheș și familia sa/ Captură video
Soacra lui Cherecheș e, de fapt, FALITĂ! De unde a avut banii de mită? - DETALIUL care schimbă total ancheta
Apar noi detalii în cazul soacrei lui Cherecheș! Deși a încercat să dea o mită de 50 de mii de euro, Claudia Gliga e falită! Casa ei din Reghin era executată silit, arată documente prezentate de presa locală. Totodată, în stenograme, soacra edilului vorbește despre “noi, cele trei mame”. Lasă de înțeles în acest fel că încă o femeie ar mai fi implicată în acest plan de mituire a judecătoarei, posibil chiar mama primarului. 
Protest in Piata Victoriei
Miting în Piața Victoriei - Sute de oameni au cerut eliberarea ostaticilor luați de Hamas
Câteva sute de persoane s-au strâns, duminică în zona Bibliotecii Centrale Universitare din Piaţa Victoriei a Capitalei, pentru a participa la un miting în sprijinul victimelor teroriştilor Hamas şi pentru a cere eliberarea ostaticilor răpiţi de Hamas, încă din 7 octombrie. Demonstranţii au avut un afiş mare cu feţele copiilor care sunt ţinuţi ostatici de către gruparea teroristă şi cu mesajul „Bring them home” (Aduceţi-i acasă – n.r.), precum şi mai mulţi ursuleţi albi de pluş legaţi la ochi cu eşarfe negre, fiind puşi pantofiori, jucării şi baloane roşii lângă ursuleţii respectivi. 
Deszapezire
Se circulă în condiții de iarnă pe mai multe drumuri din România - Utilajele de deszăpezire intervin de urgență
Reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au reamintit şoferilor că, având în vedere faptul că în zonele înalte au început ninsorile, este obligatoriu ca vehiculele care le tranzitează trebuie să fie echipate de iarnă. În special autovehiculele grele sa fie echipate cu lanţuri, deoarece există risc de accidente, dar şi de blocare a drumurilor, ceea ce îngreunează acţiunea utilajelor de deszăpezire.