Articolele din categoria ACTUAL:

Atac hackeri/ Arhivă foto
Telefoanele inteligente, vulnerabile în fața atacatorilor! Cum pot fi blocate de la distanță - Hackerii, tot mai "inventivi"
Hackerii ne pot bloca și închide telefoanele inteligente, de la distanță, fără ca noi să putem să-i vedem, să-i auzim sau să ne apărăm! Un nou tip de atac informatic se răspândește în întreaga lume și a ajuns și în România. Teribiliștii se folosesc de un dispozitiv special de bruiaj, care se vinde la liber pe internet și costă aproximativ o mie de lei, pentru a cauza interferențe care blochează complet telefoanele inteligente. Adevăratul pericol este că în cazul unei situații de urgență, utilizatorii lor nu pot nici măcar să sune la 112. 
Polițiștii rutieri recomandă atenţie sporită în trafic, în contextul avertizării cod galben emise de ANM /unsplash.com
Polițiștii rutieri recomandă atenţie sporită în trafic, în contextul avertizării cod galben emise de ANM: "Conduceţi în mod responsabil!"
Poliţiştii rutieri recomandă conducătorilor auto să aibă în atenţie condiţiile meteorologice atunci când pornesc la drum şi să reducă semnificativ viteza atunci când sunt precipitaţii, iar carosabilul este umed sau acoperit de zăpadă, gheaţă sau polei. Recomandarea vine în contextul în care Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, două coduri galbene ce vizează intensificări ale vântului, ninsori și chiar viscol la munte.
Cei 41 de cetățeni români și membri de familie evacuați recent din Fâșia Gaza/ Facebook MAE
Avionul care trebuia să-i aducă în România pe cei 41 de români din Cairo s-a stricat. Ministerul Apărării a trimis o aeronavă în Egipt
Avionul care trebuia să-i aducă în țară pe cei 41 de români scoși din Fâșia Gaza s-a stricat! Aeronava a ajuns în Cairo, unde se aflau cetățenii evacuați, dar nu a mai putut decola spre România, după ce piloții români au depistat o problemă tehnică. MAE a anunțat că românii vor porni spre România prin intermediul unui zbor realizat cu sprijinul MApN. Aceștia ar urma să ajungă în țară în jurul orei 3.00 AM. 
Ana Maria Păcuraru
Întâlnire de gradul zero în Capitală - Pericolul privind intervenția Rusiei la alegerile din România. Ana Maria Păcuraru: Aceasta este o posibilitate reală
Întâlnire de gradul zero în Capitală cu importanți diplomați internaționali! Liderii au discutat despre cum ar putea destabiliza victoria lui Trump la alegerile din SUA relațiile din cadrul UE. În plus, anul următor este unul decisiv pentru soarta Uniunii Europene și a României, având loc alegerile europarlamenterare. Se pune problema intervenției Rusiei în aceste alegeri, în contextul unei potențiale victorii a lui Donald Trump la prezidențiale în SUA. Anamaria Păcuraru a participat la această întâlnire.
Subventie
Cât timp vor mai beneficia românii de subvenția pentru facturile la energie - Ministrul face anunțul
Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a afirmat la Prima Tv, că schema de compensare pentru curentul electric este prevăzută în legislaţie până în martie 2025 şi a menţionat că a făcut recomandări Comisia Europeană ca până în 2025, dar inclusiv în acel an, să se încerce o ieşire graduală din aceste scheme de compensare. ”Schema în sine e mult mai sustenabilă azi decât era acum doi ani. Acum doi ani a costat statul român undeva la 14 - 15 miliarde de lei. La anul va costa 3 miliarde de lei pentru că preţurile în piaţă au scăzut, deci sigur valoarea compensărilor a scăzut”, ma explicat ministrul. 
Nicolae Ciuca si Rares Bogdan
Nicolae Ciucă, la cumpărături în piață, alături de Lucian Bode și Rareș Bogdan - Imagini senzaționale
Imagini de senzație cu Nicolae Ciucă. Fostul premier a mers într-o piață la cumpărături alături de Rareș Bogdan și Lucian Bode. Liderul PNL și-a cumpărat fasole, în timp ce europarlamentarul Rareș Bogdan a râvnit la pătrunjel și ceapă. Nicolae Ciucă a stat de vorbă cu producătorii locali și a făcut baie de mulțime în piața din Șimleu Silvaniei, județul Sălaj, recent renovată.