Articolele din categoria ACTUAL:

Horoscopul zilei, miercuri 15 noiembrie 2023
Horoscopul zilei, miercuri 15 noiembrie 2023. Trigonul Lunii în Săgetător aduce un plus de curaj. Trei zodii vor avea lumea la picioare
Horoscopul zilei de miercuri, 15 noiembrie 2023, ne semnalează o energie puternică și vindecătoare. Conexiunile care se formează acum pot avea o bază solidă și pot aduce în prim-plan aspecte sensibile ce necesită vindecare. Luna se află în optimistul semn al Săgetătorului și formează un trigon cu Chiron, așa că fiți pregătiți să aduceți la suprafață și să vindecați punctele vulnerabile din viața voastră.
Exemplarul superb de pisică sălbatică din Parcul Național Retezat care a innebunit internetul. Foto: Facebook
Exemplarul superb de pisică sălbatică din Parcul Național Retezat care a înnebunit internetul. „Aș lua-o acasă”
Parcul Național Retezat, situat în județul Hunedoara din sud-vestul României, este o comoară naturală ce adăpostește o varietate impresionantă de specii sălbatice. Recent, în cadrul unei acțiuni de monitorizare a faunei sălbatice, a fost surprins un exemplar spectaculos de pisică sălbatică (Felis Silvestris), iar reacțiile internauților au fost la superlativ, de la „o minunăție” la „as lua-o acasă”.
Ce spune gălbenușul despre sănătatea oului
Ce spune gălbenușul despre sănătatea oului. Sunt cele deschise la culoare mai sănătoase, sau nu?
Oul, un aliment des întâlnit în bucătăria noastră, este adesea asociat cu sănătatea și nutriția. În timp ce multe persoane se concentrează pe conținutul de proteine și grăsimi ale oului, puțini sunt conștienți de faptul că și culoarea gălbenușului poate varia considerabil. De la galben-deschis la un portocaliu bogat, există diferențe vizuale notabile între diferitele galbenușuri. Dar ce înseamnă această variație și de ce este importantă? 
Șpaga din spitale a ajuns subiect de chestionar oficial
Șpaga din spitale a ajuns subiect de chestionar oficial. Toți românii externați vor trebui să răspundă la întrebare
Mecanismul de feedback al pacientului în spitalele publice a suferit modificări semnificative în urma unui Ordin emis de ministrul Sănătății. Această schimbare permite pacienților internați în spitalele publice să își exprime evaluările cu privire la activitatea și implicarea cadrelor medicale, curățenia din unitățile medicale și, în special, să semnaleze solicitarea de bani sau condiționarea actului medical. 
Gabriela Cristea a dezvăluit „Mâncarea Puturosului”. Foto: Facebook
Gabriela Cristea a dezvăluit „Mâncarea Puturosului”. Delicioasă și simplu de facut, gata în doar 10 minute
Vedeta TV Gabriela Cristea este cunoscută printre fanii săi și pentru talentul ei în bucătărie. De data aceasta, îndrăgita prezentatoare a uimit internetul cu o rețetă inedită și delicioasă, pe care a numit-o „Mâncarea Puturosului.” Această mâncare rapidă și savuroasă se potrivește perfect în zilele aglomerate, când timpul este prețios, iar familia are nevoie de un preparat hrănitor și gustos.
 „Drumul Morții” din România – DN2 E85. Foto: Puterea
„Drumul Morții” din România – DN2 E85 - 199 de cruci în amintirea victimelor accidentelor rutiere din ultimii zece ani
O sinistră atmosferă învăluie DN2 E85, supranumit "Drumul Morții". NU mai puțin de 199 de cruci „ornează” o distanță de aproximativ 85 de kilometri, pentru a comemora victimele accidentelor rutiere din ultimul deceniu. Această tristă statistică depășește chiar și lungimea acestui drum periculos, care a devenit un simbol sinistru al tragediei rutiere.
Dan Mihalache. Foto: Facebook Exclusiv
Dan Mihalache aruncă în aer scena politică. Dezvăluiri bombă despre secretele liderilor, lupta pentru putere și noile alianțe-cheie
Fostul ambasador al României la Londra și fost șef al Cancelariei Prezidențiale în primul mandat al lui Iohannis, Dan Mihalache s-a impus pe scena politică a României ca un politician versat. Prezent în platoul emisiunii Culisele Statului Paralel, la Realitatea Plus, Mihalache a dorit să împărtășească din experiența sa în poziții cheie din stat, dar și să dezvăluie jocuri de culise incendiare din timpul activitatii sale pe scena politică.