Articolele din categoria ACTUAL:

Profit divin: Pelerinajul de Sfânta Parascheva a adus Municipalității mai mulți bani în 2023 decât în 2022
Profit divin: Pelerinajul de Sfânta Parascheva a adus Municipalității mai mulți bani în 2023 decât în 2022
Pelerinajul de Sfânta Parascheva, unul dintre cele mai importante evenimente religioase din România, a avut un impact financiar impresionant în anul 2023 comparativ cu anul precedent. Potrivit unui document oficial semnat de ministrul Economiei, Ștefan Radu Oprea, se dezvăluie că Municipalitatea Iașiului a înregistrat încasări semnificativ mai mari în economie în urma acestui pelerinaj desfășurat în luna octombrie. 
Evaziune fiscală record de 5 milioane de euro din vânzarea de deșeuri „la negru”
Evaziune fiscală record de 5 milioane de euro din vânzarea de deșeuri „la negru”. 12 percheziţii domiciliare ca să-i prindă pe infractori
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi poliţiştii de la Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice au declanşat o amplă acţiune în lupta împotriva evaziunii fiscale şi tranzacţionării ilegale de deşeuri. În cadrul acestui dosar deosebit de grav, au fost efectuate nu mai puţin de 12 percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, la locuinţele unor persoane şi sedii de firme. Scopul operaţiunii a fost acela de a strânge dovezi solide în legătură cu vânzarea "la negru" de deşeuri către centre de colectare, care a cauzat un prejudiciu estimat la 5 milioane euro statului prin evaziune fiscală.
Cheluțu, împărțit între doi stăpâni după despărțirea dintre Dorian Popa și Babs. Foto: Facebook
Cheluțu, împărțit între doi stăpâni după despărțirea dintre Dorian Popa și Babs. Vestitul patruped produce sute de mii de euro
Dorian Popa și Claudia Iosif au decis să meargă pe drumuri separate, din mai multe motive, unul dintre ele fiind monotonia care a intervenit după 11 ani de relație. Despărțirea a creat valuri în lumea mondenă, iar Chelutu, vestitul câine al lui Dorian Popa, va avea de suferit pentru că a crescut împreună cu cei doi, iar acum unul dintre stăpâni nu o să-i mai fie prin preajmă.
Klaus Iohannis in safari
Klaus și Carmen Iohannis au mers în safari în Kenya - Cum s-a relaxat președintele în ziua sa liberă - FOTO
Președintele României, Klaus Iohannis, împreună cu soția sa Carmen, au profitat de o zi fără activități oficiale pentru a participa la un safari în Kenya. Acest eveniment a avut loc miercuri, o zi în care agenda președintelui nu includea angajamente publice. Imaginile excursiei au fost distribuite de departamentul de rezervații naturale din Kenya, parte a ministerului turismului.
PATRIOT
Nicolae Ciucă, după primele trageri cu sistemele PATRIOT: Spațiul aerian al țării noastre este, de astăzi, mai sigur
Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă a declarat, după participarea la Ziua Distinşilor Vizitatori a exerciţiului tactic cu trupe şi trageri reale PATRIOT SPARK 23, în poligonul Capu Midia, judeţul Constanţa, că spaţiul aerian al ţării noastre este acum mai sigur, „atât datorită echipamentelor din înzestrarea Armatei, dar şi datorită garanţiilor de securitate oferite de apartenenţa la cea mai puternică alianţă politico-militară din lume şi de Parteneriatul Strategic cu aliaţii americani”. 
Protestul s-a declanșat la ora 14:30
Protest spontan la ușa lui Rafila. Salariații din Min. Sănătății au întrerupt lucrul, Rafila nu i-a băgat în seamă. Situație de criză în spitalele din București
Un protest spontan a izbucnit, miercuri după-amiază, la Ministerul Sănătății, condus de Alexandru Rafila. Salariații din direcțiile de sănătate sunt nemulțumiți că au fost neglijați la majorări salariale, după ce angajații caselor de asigurări de sănătate au reușit să obțină majorările solicitate, tot în urma unor proteste.
NU mai usca niciodată rufele pe calorifer! La ce pericole te expui - riști boli grave
NU mai usca niciodată rufele pe calorifer! La ce pericole te expui - riști boli grave
In sezonul rece, adesea avem tendinta sa ne uscam rufele pe calorifer. In mare parte pentru ca avem nevoie de ele cat mai repede, iar daca le lasam pe balcon se usuca in cateva zile, in timp ce pe calorifer se usuca in cateva ore, chiar mai putin daca e vorba de un material mai subtire. Cercetatorii ne avertizeaza insa ca acest obicei ne poate afecta grav sanatatea pentru ca duce la cresterea concentratiei de muceigai sau praf din casa, ceea ce poate rezultata in apartia unor eventuale probleme respiratorii. Cu atat mai mult in cazul celor mici, copiii fiind afectati mult mai rapid decat adultii.
Lovitură pentru Dumitru Buzatu. Fostul baron PSD de Vaslui rămâne în arest, după ce a fost prins cu șpaga în portbagaj
Lovitură pentru Dumitru Buzatu. Fostul baron PSD de Vaslui rămâne în arest, după ce a fost prins cu șpaga în portbagaj
Fostul baron PSD de Vaslui, Dumitru Buzatu, rămâne în arest, în dosarul deschis după ce a fost prins în flagrant când primea mită 1,25 de milioane de lei. Tribunalul Vaslui a acceptat solicitarea procurorilor de prelungire a mandatului de arestare cu încă 30 de zile, deși apărătorul solicitase o măsură mai ușoară. În schimb, expertul în evaluare care a primit și el mită a fost eliberat din arestul preventiv.