Articolele din categoria ACTUAL:

Crimă/ Arhivă foto
Crimă Mureș. Bărbat, arestat preventiv pentru omor calificat. A intrat în casa unei femei şi, pentru că aceasta l-a prins, a sufocat-o și a dat foc casei
Un bărbat de 46 de ani a fost arestat, fiind suspectat de o crimă oribilă. Acesta a încercat să fure dintr-o locuință și a fost prins de proprietară. Ca să scape de aceasta, a omorât-o și a dat foc casei. Cazul petrecut în urmă cu aproximativ o lună a îngrozit comunitatea locală și i-a pus pe polițiști în alertă maximă. Urmează detalii care vă pot afecta emoțional! 
Poliție - imagine arhivă
O mașină a fost lovită de tren, la Constanța. Șoferul, un militar de 35 de ani, a scăpat în mod miraculos cu viață
O mașină a fost lovită de tren, joi dimineață, în județul Constanța. Incidentul s-a petrecut între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu. În urma impactului extrem de violent, o persoană a rămas încarcerată. Aceasta a fost în cele din urmă extrasă dintre fiarele contorsionate și transportată la spital. Accidentul a avut loc pe un pod care traversa un drum naţional. Traficul rutier a fost oprit pentru aproximativ o oră pe DN 2A Ovidiu-Mihail Kogălniceanu.
S-a deschis stația de metrou Tudor Arghezi de pe M4/ Captură video
S-a deschis stația de metrou Tudor Arghezi de pe M4. Băluță are planuri mari: Extinderea liniei de metrou în comuna Berceni, o certitudine
A fost deschisă oficial stația de metrou Tudor Arghezi de pe magistrala 4, singura construită vreodată de o autoritate locală. Astfel, miile de oameni care intră zilnic în București, dinspre localitățile din sudul Capitalei, pot ajunge mai ușor, mai repede, dar și mai ieftin, în centrul orașului folosind metroul. Veștile bune nu se opresc aici. Primarul de sector, Daniel Băluță, a anuntat că extinderea liniei de metrou în comuna Berceni este o certitudine. 
Pensionari / Foto: Inquam Photos
Scandal uriaș pe Legea pensiilor. Sindicaliștii din BNS, gata să reclame noua lege la Comisia Europeană
Sunt controverse uriașe pe noua lege a pensiilor. Sindicaliștii anunță că vor sesiza Comisia Europeană, pentru că noua lege pune presiune pe salariații activi. Concret, aceștia vor contribui și mai mult la sistemul de pensii însă nu vor beneficia de aceleași privilegii. Mai mult, sindicaliștii avertizează că statul va putea să crească vârsta de pensionare fără să fie stabilite reguli clare. Între timp, coaliția caută bani pentru majorările promise pentru anul viitor. În tot acest haos, pensionarii nu mai au nicio speranță. 
Spital din Craiova, condus de un asistent medical! Criză uriașă: pacienții, nevoiți să vină cu pastilele de-acasă
Spital din Craiova, condus de un asistent medical! Criză uriașă: pacienții, nevoiți să vină cu pastilele de-acasă
Situație șocantă la Spitalul Județean Craiova! De două luni, instituția medicală a rămas fără director, iar în prezent este condusă de un asistent medical! Impasul în care se află, însă, unitatea medicală este și mai mare. Pacienții se plâng că sunt nevoiți să vină cu punga cu pastile de acasă. Medicii, revoltați si ei, i-au scris ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, însă cererea lor a rămas fără răspuns. 
Minora
Minora de 13 ani din Sighetu Marmației avea un jurnal secret în care scria detaliat întâlnirile pe care le avea cu diverși bărbați sau când se droga
Noi detalii șocante au ieșit la iveală în cazul minorei de 13 ani, găsită în casa unui prădător sexual, la aproape o săptămână după ce a fugit de acasă. Copila din Sighetu Marmației trăiește o dramă de mult timp. Potrivit unor surse din anchetă, într-un jurnal secret, adolescenta a scris despre certurile cu părinții ei, despre întâlnirile pe care le avea cu diverși bărbaţi sau unde se droga. Fata refuză în continuare să se întoarcă acasă, așa că rămâne în grija asistenților sociali. 
Horoscopul zilei, joi 16 noiembrie 2023
Horoscopul zilei, joi 16 noiembrie 2023. Viziuni contrastante asupra plăcerii. Zodiile au de ales: Rămân cu picioarele pe pământ, sau cu capul în nori
Astrologii prezic o zi plină de provocări și oportunități în cadrul horoscopului zilnic pentru joi, 16 noiembrie 2023. Evoluția astrală începe cu intrarea Lunii în seriosul și ambițiosul Capricorn, un eveniment care aduce cu sine conflicte de viziune între Venus, zeița iubirii idealiste, și Jupiter, zeul senzualității și expansiunii.
Aderarea României la Schengen | Marcel Ciolacu către Karl Nehammer: „Dacă tu ești obtuz, pleacă, domnule, acasă”
Aderarea României la Schengen | Marcel Ciolacu către Karl Nehammer: „Dacă tu ești obtuz, pleacă, domnule, acasă”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat că este cazul ca România să-şi joace şansele până la capăt în privinţa intrării în spaţiul Schengen, sugerând, în context, că în măsura în care cancelarul austriac, Karl Nehammer, îşi menţine poziţia faţă de aderarea ţării noastre la zona de liberă circulaţie, ar fi cazul ca Austria să ia în calcul ieşirea din Schengen, având în vedere criticile aduse de oficialii de la Viena la adresa acestui format.
Dani Oțil. Foto: Captură YouTube
Vedeta simbol a luptei contra drogurilor a recunoscut că se droghează: „Am încercat nu odată, de mai multe ori”
În plin scandal al drogurilor, tot mai multe vedete recunosc că sunt consumatoare de substanțe interzise. Cea mai recentă declarație vine de la Dani Oțil care a vorbit despre dependența de marijuana. Asta deși, în urmă cu câțiva ani, el era imaginea unei campanii anti-drog și le dădea lecții tinerilor. De altfel, cântărețul Connect-R a vorbit deschis despre viciile sale. Iar Dorian Popa este supărat că a rămas pieton, în timp ce bolidul de 300 de mii de euro stă în garaj.