Articolele din categoria ACTUAL:

Război Israel-Hamas - Armata lui Netanyahu anunţă o 'nouă etapă' în ofensiva terestră - Comunicaţiile în Fâşia Gaza, sistate din nou
Război Israel-Hamas - Armata lui Netanyahu anunţă o 'nouă etapă' în ofensiva terestră - Comunicaţiile în Fâşia Gaza, sistate din nou
Armata israeliană controlează partea de vest a oraşului Gaza şi se pregăteşte pentru o nouă etapă în ofensiva sa terestră contra mişcării islamiste palestiniene Hamas, a declarat joi ministrul israelian al apărării, Yoav Gallant, în timp ce agenţia ONU pentru refugiaţii palestinieni (UNRWA) a anunţat că din cauza blocadei israeliene ce împiedică aprovizionarea cu combustibil au fost din nou sistate comunicaţiile în Fâşia Gaza, potrivit presei internaționale.
Secretele financiare ale celebrei Baba Vanga
Secretele financiare ale celebrei Baba Vanga. 11 obiceiuri prin care să atragi bani, dezvăluite de marea prezicătoare
Secretele financiare ale celebrei Baba Vanga reprezintă o comoară neprețuită de înțelepciune și sfaturi pentru toți cei care își doresc să atragă prosperitatea și să construiască o viață financiară de succes. Conform mărturiilor și învățăturilor sale, Baba Vanga a dezvăluit nu mai puțin de 11 obiceiuri esențiale pe care trebuie să le adoptăm în căutarea abundanței financiare.
 Cum să alegi cadoul perfect pentru ea: Sfaturi și idei creative
Cum să alegi cadoul perfect pentru ea: Sfaturi și idei creative
 A alege cadoul perfect pentru o femeie importantă din viața ta poate părea o misiune dificilă, dar cu puțină atenție și creativitate, poți transforma acest proces într-o experiență plăcută și memorabilă. Fie că este vorba despre o prietenă, parteneră, mamă sau soră, alegerea cadoului potrivit spune multe despre relația și conexiunea pe care o ai cu ea. Așadar, haideți să explorăm împreună cum să facem această alegere o experiență de succes! 
Horoscopul săptămânii 20 - 26 noiembrie
Horoscopul săptămânii 20 - 26 noiembrie. A venit vremea soluțiilor cosmice. Patru zodii se vor trezi că li se deschid căile spre succes
Vemea soluțiilor cosmice a sosit! În Horoscopul săptămânii 20 - 26 noiembrie, energiile cosmice revărsate de astre aduc cu sine oportunități și schimbări semnificative pentru toate zodiile. Această săptămână se remarcă prin echilibrul perfect dintre pauzele binemeritate și eforturile intense, care conduc neîndoielnic la obținerea rezultatelor dorite. 
Designerii de la Balenciaga au lansat fusta prosop pentru bărbați, iar Ikea nu a pierdut ocazia să îi ironizeze
O casă de modă de fițe vinde o fustă-prosop cu 925 de dolari. Ikea o ia peste picior printr-o reclamă pentru același produs, mult mai ieftin
Companiile de modă de lux sunt renumite pentru ideile lor inovatoare. Bunurile de lux au însă și prețuri scandaloase. Ultima găselniță a casei de modă Balenciaga a fost să îmbrace un manechin într-un prosop și să vândă articolul respectiv la un preț exorbitant, comparativ cu valoarea sa de piață. Această idee „avangardistă” i-a determinat pe cei de la Ikea să îi ironizeze prin publicarea unei poze asemănătoare, pentru un produs similar, dar la un preț rezonabil. 
Un primar din Buzău și-a făcut conac de lux și și-a asfaltat curtea, în timp ce localnicii merg prin noroaie
Un primar din Buzău și-a făcut conac de lux și și-a asfaltat curtea, în timp ce localnicii merg prin noroaie
O comună cu ulițe din Buzău este condusă de un primar cu conac de lux și curte asfaltată! Deși localnicii își pun viața în pericol la orice pas când ies din case, paradoxal, curtea primarului e desprinsă dintr-o altă poveste. De altfel, în cei 15 ani de mandat, casa impunătoare ar fi singura realizare a edilului din Blăjani. Până la momentul difuzării materialului, jurnaliștii Realitatea Plus nu au reușit să ia legătură cu primarul.