Articolele din categoria ACTUAL:

Sfaturile Părintelui Arsenie Boca despre problemele din familie
Sfaturile Părintelui Arsenie Boca despre problemele din familie. „Căsătoria s-a început cu stângul”
Problemele în familie sunt o realitate tristă des întâlnită, din păcate. Neînțelegerile, tensiunile și certurile pot afecta relațiile strânse dintre membrii unei familii și pot duce chiar la escaladarea violenței verbale sau fizice. Este important să înțelegem cauzele acestor probleme pentru a putea găsi soluții și a crea un mediu armonios în cadrul familiei, iar sfaturile Părintelui Arsenie Boca vin să ajute.
Un polițist din Botoșani a fost prins că făcea vin în curtea secției
Un polițist din Botoșani a fost prins că făcea vin în curtea secției. Agentul se dotase cu un adevărat arsenal pentru mica sa fabrică
Unii polițiști botoșăneni au preocupări neobișnuite și uneori chiar bizare, iar unele dintre acestea se desfășoară chiar în propria curte a secției de poliție. Astfel, o situație incredibilă a fost descoperită de noul șef al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, comisarul șef Gheorghe Tudor Costân, imediat după preluarea funcției.
Medicul Tudor Ciuhodaru, semnal de alarmă despre ce și cum să mâcăm în post. Foto: Facebook
Medicul Tudor Ciuhodaru, semnal de alarmă despre ce și cum să mâcăm în post: „5 lucruri esențiale pentru a nu ajunge la urgențe”
Într-o lume în care industria alimentară ne oferă o varietate nelimitată de opțiuni, este important să fim conștienți de ceea ce mâncăm și cum ne hrănim organismul. Medicul Tudor Ciuhodaru a ridicat un semnal de alarmă în privința alimentației în timpul postului, oferindu-ne 5 lucruri esențiale care ne pot ajuta să evităm ajungerea la serviciile de urgență.
Foto: Facebook/ Alexia Eram
Copiii Andreei Esca au dat lovitura cu America Express. Suma colosală care a ajuns în buzunarele lor pentru aparițiile în cadrul emisiunii
Participarea Alexiei și lui Aris, copiii popularei prezentatoare TV Andreea Esca, în cadrul emisiunii „America Express" a stârnit interesul publicului, care a început să se întrebe câți bani au câștigat cei doi frați. Popularitatea lor a crescut în urma participării la emisiune, datorită carismei excepționale și determinării de a se confrunta cu orice provocare, indiferent de dificultatea acesteia. 
Probe cruciale găsite în casa lui Adrian Kreiner
Probe cruciale găsite în casa lui Adrian Kreiner: urme ADN care i-ar aparține unui hoț român aflat în Belgia. Criminalii au căutat în telefonul afaceristului
Ancheta avansează în cazul morții șocante a omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner. Procurorii au descoperit urme ADN în casa acestuia, iar probele au dezvăluit faptul că acestea aparțin unui hoț român care se află în prezent în Belgia și este acuzat de mai multe infracțiuni. De asemenea, procurorii au reușit să refacă, cel puțin parțial, firul evenimentelor tragice în noaptea în care omul de afaceri și-a pierdut viața.
Iarna își intră în drepturi
Iarna își intră în drepturi. Șefa ANM vine cu noi date despre vremea în România, până pe 15 decembrie
Încetul cu încetul, iarna începe să-și revendice drepturile în România. Pentru a știi la ce să ne așteptăm în zilele, dar și săptămânile următoare, Elena Mateescu, șefa ANM, a vorbit la Realitatea PLUS despre evoluția vremii, iar datele sunt surprinzătoare, în sensul că oamenii din multe zone din țară trebuie să-și pregătească cojoacele, iar copiii săniile. 
Mandatul lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei, plin de promisiuni deșarte - Ce a făcut în 3 ani
Mandatul lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei, plin de promisiuni deșarte - Ce a făcut în 3 ani
Au trecut 3 ani din mandatul de primar general al lui Nicușor Dan, iar dacă tragem o linie observăm că mai nimic din ce a promis nu a reușit să pună în practică. Vorbim aici de de termoficare, clădiri cu risc seismic, trafic, iar per total nu există o viziune clară în ceea ce privește dezvoltarea Bucureștiului din toate punctele de vedere. De-a lungul mandatatului său, edilul Capitalei a fost implicat în mai multe conflicte și nu a găsit soluții pentru a le rezolva. 
Profit divin: Pelerinajul de Sfânta Parascheva a adus Municipalității mai mulți bani în 2023 decât în 2022
Profit divin: Pelerinajul de Sfânta Parascheva a adus Municipalității mai mulți bani în 2023 decât în 2022
Pelerinajul de Sfânta Parascheva, unul dintre cele mai importante evenimente religioase din România, a avut un impact financiar impresionant în anul 2023 comparativ cu anul precedent. Potrivit unui document oficial semnat de ministrul Economiei, Ștefan Radu Oprea, se dezvăluie că Municipalitatea Iașiului a înregistrat încasări semnificativ mai mari în economie în urma acestui pelerinaj desfășurat în luna octombrie. 
Evaziune fiscală record de 5 milioane de euro din vânzarea de deșeuri „la negru”
Evaziune fiscală record de 5 milioane de euro din vânzarea de deșeuri „la negru”. 12 percheziţii domiciliare ca să-i prindă pe infractori
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi poliţiştii de la Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice au declanşat o amplă acţiune în lupta împotriva evaziunii fiscale şi tranzacţionării ilegale de deşeuri. În cadrul acestui dosar deosebit de grav, au fost efectuate nu mai puţin de 12 percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, la locuinţele unor persoane şi sedii de firme. Scopul operaţiunii a fost acela de a strânge dovezi solide în legătură cu vânzarea "la negru" de deşeuri către centre de colectare, care a cauzat un prejudiciu estimat la 5 milioane euro statului prin evaziune fiscală.