Articolele din categoria ACTUAL:

Arad
Alertă falsă cu bombă în Arad. O fostă judecătoare a anunțat Poliția că ar avea un dispozitiv exploziv sub mașină
O femeie din Arad a sunat, astăzi, la numărul unic de urgenţă 112, şi a anunţat că a fost ameninţată, dar şi că o bombă ar fi fost montată pe una dintre maşinile sale. Potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS, femeia care a alertat polițiștii este o fostă judecătoare. Pirotehniștii au anunțat ulterior că nu au găsit niciun dispozitiv exploziv în urma alertei cu bombă.
Protestul farmacistilor
Criză în sistemul medical! Protest de amploare în fața Guvernului - Farmaciștii au ieșit în stradă din cauza salariilor
Criză după criză în sistemul medical! Este protest de amploare chiar la această oră în fața Guvernului! Farmaciști din întreaga țară au ieșit în stradă din cauza salariilor, dar și a plăților întârziate. Oamenii cer decontarea la termen a medicamentelor eliberate, implicarea farmacistului în monitorizarea pacienților cu boli cronice, plata serviciilor farmaceutice pentru a putea susține cheltuielile de funcționare.
Sistemul PATRIOT
Primele trageri reale cu sistemul PATRIOT al Forțelor Aeriene Române - Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, prezenți la exercițiu
Primele trageri reale cu sistemul PATRIOT intrat în dotarea Forţelor Aeriene Române în anul 2020 au loc în poligonul Capu Midia, în cadrul exerciţiului PATRIOT SPARK 23. Acesta a fost programat în urmă cu un an şi are rolul de a valida şi verifica funcţionarea sistemului. Miercuri, are loc evenimentul ”Ziua Distinşilor Vizitatori”, la care şi-au anunţat prezenţa premierul Marcel Ciolacu şi preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă.
Pe cine simpatizeaza romanii
Care sunt cele mai simpatizate țări de către români: Ucraina, la coada clasamentului - Vezi clasamentul integral
Spania şi Italia sunt ţările faţă de care românii au cea mai mare simpatie, în urmă cu 10 ani aceste poziţii fiind deţinute de Marea Britanie şi Germania, aflate acum pe poziţia a cincea, respectiv pe poziţia a treia, indică un sondaj realizat de INSCOP Research la comanda News.ro. Sentimentele pozitive faţă de R. Moldova şi faţă de Ucraina au crescut faţă de acum 10 ani. Rusia se află pe ultimul loc al clasamentului, nivelul de simpatie în rândul românilor scăzând la jumătate comparativ cu 2013. ”Faţă de 2013, remarcăm o creştere în 2023 a ponderii sentimentelor pozitive faţă de majoritatea ţărilor occidentale europene, dar şi faţă de Republica Moldova”, precizează Remus Ştefureac, director INSCOP Research. 
Horoscopul zilei, miercuri 15 noiembrie 2023
Horoscopul zilei, miercuri 15 noiembrie 2023. Trigonul Lunii în Săgetător aduce un plus de curaj. Trei zodii vor avea lumea la picioare
Horoscopul zilei de miercuri, 15 noiembrie 2023, ne semnalează o energie puternică și vindecătoare. Conexiunile care se formează acum pot avea o bază solidă și pot aduce în prim-plan aspecte sensibile ce necesită vindecare. Luna se află în optimistul semn al Săgetătorului și formează un trigon cu Chiron, așa că fiți pregătiți să aduceți la suprafață și să vindecați punctele vulnerabile din viața voastră.