Articolele din categoria ACTUAL:

Prim-ministrul Olandei, Johan de Witt, a avut parte de un sfârșit barbar
Țara care și-a mâncat propriul prim-ministru. Paradoxal, nu a fost pe undeva prin Africa, ci chiar în Europa
Într-o perioadă care a rămas în istorie sub numele de Epoca de Aur a Olandei, Johan de Witt, o figură proeminentă a politicii, a cunoscut un sfârșit violent și de-a dreptul barbar. Această poveste paradoxală ne oferă o perspectivă asupra unui moment întunecat din istoria unei națiuni care altfel era renumită pentru progresele sale în domeniul comerțului și culturii.
Horoscopul săptămânii 27 noiembrie - 3 decembrie
Horoscopul săptămânii 27 noiembrie - 3 decembrie. Forțe proaspete de la Luna Plină în Gemeni. Trei zodii vor putea răzbate prin probleme, trei se vor pierde în visare
Horoscopul săptămânii 27 noiembrie - 3 decembrie aduce vești pline de speranță, începând cu un moment plin de magie. Luna Plină în Gemeni aduce o curățare benefică pentru sufletele zodiilor greu încercate, oferindu-le energie și forță pentru a merge înainte. Această poziție astrală promite să aducă schimbări pozitive și proaspete în viețile noastre, reînnoindu-ne optimismul și inspirația.
Trucul genial cu folie de aluminiu pentru reducerea consumului la căldură
Trucul genial cu folie de aluminiu pentru reducerea consumului la căldură. Va fi un real ajutor pentru buzunarul tău pe timpul iernii
În lupta pentru a reduce consumul pentru căldură și economisi bani în timpul iernii, românii au descoperit un truc genial ce implică folia de aluminiu. Această soluție inovatoare promite să fie un real ajutor pentru buzunarul fiecărui gospodar prin reducerea costuui facturii la încălzire. Cu creșterea inflației și a prețurilor utilităților, descoperirea acestui truc vine ca o veste bună pentru toți cei îngrijorați de factura ce vine la sfârșitul lunii.
Linia 783 devine 100 și reduce timpul de călătorie spre aeroport - Anunțul lui Nicușor Dan
Linia 783 devine 100 și reduce timpul de călătorie spre aeroport - Anunțul lui Nicușor Dan
Începând cu data de 2 decembrie, călătorii vor avea parte de o experiență îmbunătățită către Aeroportul Henri Coandă deoarece Linia 783 devine 100 și va avea o mai mare eficiență. Autobuzul 100 va opri doar în stațiile considerate principale puncte de legătură cu alte linii importante din București. Printre acestea se numără Piața Unirii, Universitate, Piața Romană, Piața Victoriei, Piața Presei, Aeroport Băneasa, Primăria Otopeni, Aeroport Henri Coandă (Plecări) și Aeroport Henri Coandă (Sosiri).
Unele legume îngroașă sângele
Un medic trage semnalul de alarmă: Aceste legume îngroașă sângele. Cazurile în care trebuie să le eliminăm din alimentație
În fața unei probleme grave precum hipercoagulabilitatea (îngroșarea sângelui), un medic atrage atenția asupra unor legume care ar putea agrava această situație. Recent, s-a aflat că există cazuri în care este necesar să eliminăm anumite legume din alimentație, deoarece acestea pot contribui la îngroșarea sângelui și pot agrava problema hipercoagulabilității.
Dosarul vaccinurilor din pandemie: Ce spun procurorii despre TUNUL de un miliard de euro - Nume mari în anchetă
Dosarul vaccinurilor din pandemie: Ce spun procurorii despre TUNUL de un miliard de euro - Nume mari în anchetă
Sunt detalii de ultimă oră despre tunul de un miliard de euro pe care fostul Guvern l-a făcut în pandemie, atunci când a cumpărat pesre 90 de milioane de doze de vaccin. Jurnaliștii Realitatea PLUS au obținut documentul din anchetă care arată atât implicarea lui Andre Baciu, cât și modul de funcționare a întregului mecanism din spatele achiziției a suficiente doze de ser cât pentru a vaccina cu două doze întreaga populației Spaniei. 
Horoscopul lunii decembrie 2023
Horoscopul lunii DECEMBRIE 2023. Mișcări majore de trupe pe harta astrală. Trei zodii își împlinesc visele, patru zodii la răscruce de drumuri
Astrologia întâmpină luna decembrie 2023 cu promisiunea unui univers dualistic, unde întunericul și lumina se împletesc într-un dans cosmic. În mijlocul zilelor cenușii și reci de iarnă, sărbătorile aduc o rază de strălucire și căldură în inimile noastre. Luna decembrie este începutul unei călătorii de autocunoaștere și transformare pentru toate semnele zodiacale, oferindu-le lecții prețioase și experiențe pline de savoare.