Articolele din categoria ACTUAL:

Crima din Sibiu. Primele imagini cu ascunzătoarea criminalilor - Anchetatorii au pornit pe urmele liderului grupării
Crima din Sibiu. Primele imagini cu ascunzătoarea criminalilor - Anchetatorii au pornit pe urmele liderului grupării
Apar noi imagini cu apartamentul criminalilor din Sibiu. Anchetatorii au pornit pe urmele liderului grupării, Costinel Cosmin Zuleam, zis și Olteanu’, care a fugit imediat după ce a aflat că omul de afaceri a murit la spital. Acesta s-ar ascunde în Belgia. Locuința unde au descins mascații și procurorii a fost folosită înainte și după jaful sângeros de la vila lui Adrian Kreiner. 
Gabriela Firea a debutat în lumea vlogurilor - „Pentru oameni, cu Gabi Firea", un vlog despre oameni, pentru oameni
Gabriela Firea a debutat în lumea vlogurilor - „Pentru oameni, cu Gabi Firea", un vlog despre oameni, pentru oameni
Gabriela Firea, fost primar al Bucureștiului și fost ministru al Familiei, a surprins publicul prin lansarea primului său vlog intitulat „Pentru oameni, cu Gabi Firea". Această inițiativă reprezintă o nouă modalitate de comunicare directă cu cetățenii și evidențiază preocuparea sa pentru problemele sociale, în special cele legate de egalitatea de șanse și eliminarea violenței împotriva femeilor.
Marcel Ciolacu, despre candidatura sa la prezidenţiale: „Nu am avut eu cu mine încă această discuţie”
Marcel Ciolacu, despre candidatura sa la prezidenţiale: „Nu am avut eu cu mine încă această discuţie”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat că încă nu a luat o decizie de a candida la alegerile prezidențiale. Întrebat dacă își dorește să fie președintele României, Marcel Ciolacu a răspuns: „Nu. Nu mi-am dorit nici să fiu premier, dar sper să mă ridic la nivelul așteptărilor. Nu am făcut lucruri rele de când sunt prim-ministru, dimpotrivă, am făcut lucruri de care sunt mândru”.
Răsturnare de situație: ce se întâmplă cu agresorul minorei de 13 ani din Sighetu Marmației
Răsturnare de situație: ce se întâmplă cu agresorul minorei de 13 ani din Sighetu Marmației - de ce nu va fi judecat pentru viol
Răsturnare de situație în cazul fetei de 13 ani din Sighetu Marmației. Bărbatul la care au găsit-o polițiștii nu va mai fi judecat pentru viol, ci pentru act sexual cu un minor. Iar asta pentru că legea adoptată în iulie si care prevede că actul sexual cu un minor sub 16 ani este considerat viol intră în vigoare abia anul viitor. Urmează detalii cu un puternic impact emoțional. 
Cozmin Gușă Exclusiv
Cozmin Gușă: Florian Coldea e unul dintre cei care au uzufructat sau beneficiat de avantaje financiare din partea grupului Digi. Legătura cu Clanul Caran
Cozmin Gușă a dezvăluit legătura dintre fostul număr doi din SRI - Florian Coldea, statul paralel, în contextul atacului lansat împotriva Realitatea PLUS după ancheta lui Liviu Alexa despre tranzacția Telekom și tentativa de a acapara piața media a grupului Digi. Declarațiile au fost făcute la Culisele sttatului paralel, cu Anca Alexandrescu.
Vaccinare antiCovid Exclusiv
Exclusiv: Vaccinurile anti-Covid, cumpărate deși NU se cunoștea eficiența lor! Memorandumurile semnate de Cîțu - DOCUMENTE BOMBĂ
Jurnalista Anca Alexandrescu, moderatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel de la Realitatea PLUS, a prezentat joi seara, în exclusivitate, cele două memorandumuri semnate de Florin Cîtu și de Ioana Mihăilescu și Vlad Voiculescu privind aciziția de vaccinuri anti-Covid din pandemie. Este vorba despre cele două memorandumuri incriminate de DNA, care a cerut ridicarea imunităţii fostului premier Florin Cîţu şi a foştilor miniştri ai Sănătăţii Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă, acuzaţi de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave pentru achiziţiile de vaccin anti-COVID.
Vaccinuri anti-Covid / Foto: ProfiMedia
Achiziții vaccinuri anti-Covid. Vlad Voiculescu "aruncă pisica" în curtea lui Cîțu, Ioana Mihăilă spune că "instituțiile au dreptul să investigheze"
La scurt timp după ce DNA a cerut ridicarea imunităţii fostului premier Florin Cîţu şi a foştilor miniştri ai Sănătăţii Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă, acuzaţi de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave pentru achiziţiile de vaccin anti-COVID din timpul pandemiei, au apărut și primele reacții din rândul USR-ului. Vaccinarea anti-COVID a fost în subordinea premierului în perioada pandemiei, iar deciziile privind achiziția de vaccinuri au fost luate exclusiv de premierul de la acea vreme (Florin Cîțu - n.r.), a afirmat, joi seara, Vlad Voiculescu. De cealaltă parte, Ioana Mihăilă spune că "instituțiile abilitate au tot dreptul să investigheze". "Deocamdată nu am alte comentarii", a transmis aceasta.
Polițist - imagine cu notă sugestivă
Polițist din București, dus la audieri! Bărbatul este suspectat că a promis protecție unui interlop cercetat într-un dosar penal
Un poliţist din Bucureşti a fost ridicat, joi, în urma percheziţiilor coordonate de DIICOT și dus la audieri, anunță poliția. Potrivit unor surse, omul legii ar fi promis unei persoane cercetate într-un dosar penal că va interveni pentru soluţionarea favorabilă a cauzei. Se pare că ar fi vorba despre șoferul unui interlop vizat în niște dosare ale DIICOT. În aceeași cauză este vizat și un fost angajat MAI.