Articolele din categoria ACTUAL:

Vaccinare antiCovid Exclusiv
Exclusiv: Vaccinurile anti-Covid, cumpărate deși NU se cunoștea eficiența lor! Memorandumurile semnate de Cîțu - DOCUMENTE BOMBĂ
Jurnalista Anca Alexandrescu, moderatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel de la Realitatea PLUS, a prezentat joi seara, în exclusivitate, cele două memorandumuri semnate de Florin Cîtu și de Ioana Mihăilescu și Vlad Voiculescu privind aciziția de vaccinuri anti-Covid din pandemie. Este vorba despre cele două memorandumuri incriminate de DNA, care a cerut ridicarea imunităţii fostului premier Florin Cîţu şi a foştilor miniştri ai Sănătăţii Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă, acuzaţi de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave pentru achiziţiile de vaccin anti-COVID.
Vaccinuri anti-Covid / Foto: ProfiMedia
Achiziții vaccinuri anti-Covid. Vlad Voiculescu "aruncă pisica" în curtea lui Cîțu, Ioana Mihăilă spune că "instituțiile au dreptul să investigheze"
La scurt timp după ce DNA a cerut ridicarea imunităţii fostului premier Florin Cîţu şi a foştilor miniştri ai Sănătăţii Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă, acuzaţi de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave pentru achiziţiile de vaccin anti-COVID din timpul pandemiei, au apărut și primele reacții din rândul USR-ului. Vaccinarea anti-COVID a fost în subordinea premierului în perioada pandemiei, iar deciziile privind achiziția de vaccinuri au fost luate exclusiv de premierul de la acea vreme (Florin Cîțu - n.r.), a afirmat, joi seara, Vlad Voiculescu. De cealaltă parte, Ioana Mihăilă spune că "instituțiile abilitate au tot dreptul să investigheze". "Deocamdată nu am alte comentarii", a transmis aceasta.
Polițist - imagine cu notă sugestivă
Polițist din București, dus la audieri! Bărbatul este suspectat că a promis protecție unui interlop cercetat într-un dosar penal
Un poliţist din Bucureşti a fost ridicat, joi, în urma percheziţiilor coordonate de DIICOT și dus la audieri, anunță poliția. Potrivit unor surse, omul legii ar fi promis unei persoane cercetate într-un dosar penal că va interveni pentru soluţionarea favorabilă a cauzei. Se pare că ar fi vorba despre șoferul unui interlop vizat în niște dosare ale DIICOT. În aceeași cauză este vizat și un fost angajat MAI.
Mafia gunoaielor din Prahova, pulverizată!
Mafia gunoaielor din Prahova, pulverizată! Arestări pe bandă rulantă într-un megadosar cu ecouri la vârful județului, premieră pentru România
Megadosarul deșeurilor din Prahova, la un pas să fie soluționat! Patru membri de la vârful mafiei gunoaielor, între care omul de afaceri Adrian Nistoroiu, cel care a fost prins în Vama Giurgiu în momentul în care încerca să fugă din țară, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile de Judecătoria Ploiești. Alte 8 persoane cu rol cheie în operațiunea de îngropare a deșeurilor într-o fostă balastieră din Târgșorul Vechi au fost plasate sub control judiciar. Acțiunea este o premieră pentru țara noastră, fiind primul dosar penal întocmit pentru îngropare de deșeuri.
Anca Alexandrescu a vorbit despre bomba dosarului vaccinurilor din pandemie
Anca Alexandrescu, despre bomba dosarului vaccinurilor din pandemie: „Presedintele Iohannis are o responsabilitate asupra acestei chestiuni”
DNA iese la rampă cu dosarul achizițiilor de vaccinuri din pandemie, un dosar intens dezbătut în cadrul emisiunilor Culisele Statului Paralel. Procurorii cer ridicarea imunității pentru premierul din perioada respectivă, dar și pentru foștii miniștri. Anca Alexandrescu, realizatoarea popularei emisiuni, a comentat implicațiile acestei bombe de pe scena politică românească într-o intervenție la Realitatea PLUS.
foto arhivă
Mafia deșeurilor. Cantitate „exorbitantă” de deşeuri neprelucrate, îngropată ilegal într-o balastieră din Prahova
Crima împotriva sănătății românilor, a mediului, dar și a bugetului, făcută de mafia deșeurilor a ajuns pe masa judecătorilor. Tribunalul Ploiești concluzionează că o cantitate „exorbitantă” de deșeuri neprelucrate a fost îngropată ilegal într-o fostă balastieră din apropierea localităţii prahovene Târgşoru Vechi, mediul înconjurător şi sănătatea publică fiind puse în pericol. 
Rona Hartner. Foto: Facebook
Ultima dorință a Ronei Hartner. Din păcate, nu a mai putut să și-o îndeplinească
Cu o carieră impresionantă în spate, Rona Hartner a încetat din viață la vârsta de doar 50 de ani, lăsând în urmă o lume înmărmurită. Prin interpretările sale memorabile în filme și prin piesele sale muzicale pline de viață, talentata actriță a reușit să câștige admirația și inima publicului. Chiar și în confruntarea sa cu o boală necruțătoare pe patul de spital, Rona a exprimat o dorință profundă, dar destinul a avut alte planuri.
Dosarul vaccinurilor din pandemie. DNA cere ridicarea imunității pentru un fost premier și doi miniștri: s-au cerut documente clasificate din ședințele de guvern
Dosarul vaccinurilor din pandemie. DNA cere ridicarea imunității pentru un fost premier și doi miniștri: s-au cerut documente clasificate din ședințele de guvern
DNA iese la rampă cu dosarul achizițiilor de vaccinuri din pandemie. Se cere ridicarea imunității pentru premierul din perioada respectivă, dar și pentru foștii miniștri. Este vorba despre o mega anchetă într-un dosar cu un prejudiciu de 1 miliard de euro. În dosar s-au cerut de la Guvernul României documente, chiar documente clasificate din şedinţele de guvern.
Bojdeuca lui Creangă
Academia Română ia atitudine în scandalul bojdeucii lui Creangă. Scrisoare deschisă pentru revenirea "la autenticul său"
Joi, conducerea Academiei Române i-a trimis o scrisoare deschisă președintelui Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, cerându-i să ia toate măsurile posibile pentru a-i reda Bojdeucii lui Ion Creangă din Ţicău autenticitatea sa și pentru a menține acest loc ca un simbol identitar românesc, un punct de referință distinct al spiritului local și, în același timp, o atracție culturală deosebită.
Alexandru Rafila / Foto: Inquam Photos
Ministrul Sănătății a prezentat raportul după dezastrul deceselor de la Murgeni. Substanță chimică sau toxină bacteriană, printre cauzele luate în considerare
Trei pacienți au murit după ce au intrat în stop cardiorespirator, iar un al patrulea se află în stare gravă. Alți 30 de pacienți care au acuzat stări de rău au fost transferați la Spitalul Bârlad. Ministerul Sănătății a anunțat că a constituit o celulă de criză în cazul morților de la Spitalul Murgeni. După centralizarea datelor Ministrul Sănătății a prezentat un raport preliminar.