Articolele din categoria ACTUAL:

Bătrânii disperați de facturi bagă în foc chiar și benzină
Bătrânii disperați de facturi bagă în foc chiar și benzină. Tot mai mulți care apelează la astfel de improvizații ajung la spital cu arsuri
Medicii trag un semnal de alarmă după ce tot mai mulți bătrâni ajung la urgențe cu arsuri. Oamenii încearcă în această perioadă să pună orice pe foc pentru a se încălzi și a economisi la facturi. De multe ori însă își pun viața în pericol. Medicii recomandă ca în cazul arsurilor să nu se folosească sub nicio formă leacuri băbești și să se urmeze un tratament corespunzător. 
Cristi Borcea, dezvăluiri bombă despre problemele de sănătate
Cristi Borcea, dezvăluiri șocante despre problemele de sănătate: Iau 30 de pastile pe zi, pentru inimă și somn
Cristi Borcea se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. Fostul acționar de la Dinamo a declarat că este nevoit să ia 30 de pastile pe zi pentru a-și ține sub control bolile de care suferă si care s-au agravat după arest. Împătimit al saloanelor de înfrumusețare, afaceristul a vorbit și despre cum s-a îngrijit în pușcărie. Mai mult, a făcut și o declarație șocantă. Omul de afaceri spune că toate bunurile lui sunt trecute pe numele mamei sale. 
Marcel Ciolacu / Foto: Inquam Photos
Marcel Ciolacu: Peste 60% din totalul exporturilor de cereale din Ucraina au fost realizate prin coridoarele de transport din România
Primul ministru Marcel Ciolacu a afirmat, sâmbătă, în intervenţia avută online la Summit-ul internaţional de la Kiev privind securitatea alimentară mondială, că peste 60% din totalul exporturilor de cereale din Ucraina către pieţele internaţionale au fost realizate prin coridoarele de transport din România, iar în perioada următoare este vizată o creştere a capacităţii de transport, cu sprijinul direct al partenerilor internaţionali şi al celor din cadrul Uniunii Europene. 
Florian Coldea
Legăturile Generalului Coldea cu mafioții clanului Caran - Cozmin Gușă, dezvăluiri
Cei mai periculoși interlopi din România sunt în spatele gratiilor! Membrii clanului Caran au fost arestați la finalul unor audieri maraton, printre aceștia și capii rețelei. În paralel, apar noi detalii înfiorătoare despre felul în care interlopii au pus monopol pe centrul Capitalei. Toate acestea ar fi fost posibile cu mai multe legături strânse la nivel înalt, până la fostul șef SRI, Florian Coldea. 
Cercetator
Produsele alternative elimină 90%-95% din toxine - Noile produse, mai puțin nocive decât fumatul
Specialiști în politici de sănătate publică s-au întâlnit la Londra cu reprezentanți ai celor mai prestigioase universități din lume pentru a discuta despre cele mai bune soluții pentru a diminua impactul fumatului asupra sănătății consumatorilor. Potrivit experților, o țară este considerată "nefumătoare" dacă incidența fumatului scade sub 5%, iar Suedia este prima țară care se apropie de acest obiectiv. 
Vaccin
Dovada că puteam renunța la achiziția vaccinurilor anti-Covid - Dosarul jafului de un miliar de euro, tunurile din pandemie
Avem dovada că statul român putea refuza oferta din mega dosarul vaccinurilor anti-covid! Potrivit procurorilor DNA, statele Uniunii Europene aveau la dispoziție o clauză care le permitea în termen de cinci zile să refuze dozele fără să suporte niciun cost. Între timp, documentele DNA arată că România a cumpărat suficiente doze de ser cât pentru a vaccina cu două doze întreaga populație a Spaniei. Mai mult, datele Ministerului Sănătății arată că peste 9,5 milioane de doze au fost înregistrate fie ca pierderi, fie au fost distruse, iar procesul este costisitor. 
Reciclare sticle
Ministrul Mediului anunță că sistemul de garanție-returnare este cel mai mare proiect de economie circulară al României - Va fi lansat pe 30 noiembrie
Sistemul de garanţie-returnare, cel mai mare proiect de economie circulară al României, va fi lansat pe 30 noiembrie i va contribui la comunităţi mai curate şi mai verzi / Fechet: Va transforma România din ţara depozitării în ţara reciclării, anunţă PNL, precizând că acest proiect a fost început în 2020 de ministrul liberal al Mediului Mircea Fechet. 
Marcel Ciolacu
România ar putea să cumpere un avion prezidențial. Anunțul făcut de Marcel Ciolacu
România ar putea cumpăra avion prezidențial după scandalul pe secretizarea deplasărilor lui Klaus Iohannis. Anunțul vine chiar de la premierul României. Marcel Ciolacu spune că avionul ar putea fi folosit și în alte situații, nu doar de către președinte. Între timp, Klaus Iohannis s-a întors din turneul african și se pregătește pentru o altă vizită externă: șeful statului va merge la începutul lunii decembrie în Dubai.