Articolele din categoria ACTUAL:

Prima ninsoare din București / Foto: Inquam Photos
Vremea face prăpăd - Zeci de copaci au căzut, mașini avariate, viscol puternic - România sub un val de aer polar
Vreme extremă, în jumătate de țară. Viscolește de ore întregi în mai multe județe, iar drumarii intervin cu utilaje de deszăpezire. Sunt în vigoare coduri roșii și portocalii de ninsori viscolite, iar meteorologii spun că urmează câteva ore cu fenomene meteo severe. În zonele de munte se circulă cu dificultate. 50 de turiști prinși de urgie pe munte, in judetul Hunedoara, au fost salvați în ultimul moment. 
Alexandru Rafila. Foto: Profimedia
Alexandru Rafila: România a plătit în pandemie 2,5 miliarde de lei pentru dozele de vaccin anti-COVID-19
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a făcut precizări în cazul achiziţiilor supraevaluate de vaccinuri anti-COVID-19. Conform declarațiilor oficialului din sănătate, 35 de milioane de doze de vaccin împotriva COVID-19 au fost furnizate României, dintre cele circa 80 de milioane comandate, pentru care a plătit 2,5 miliarde de lei. În total, s-au folosit 20 de milioane de doze.
Horoscopul banilor pentru săptămâna 27 noiembrie-3 decembrie
Horoscopul banilor pentru săptămâna 27 noiembrie-3 decembrie. Trei zodii își vor permite să arunce cu bani în jur, alte trei vor trebui să strângă cureaua
Cu venirea săptămânii 27 noiembrie-3 decembrie, se anunță o perioadă interesantă pentru horoscopul banilor. Pentru trei zodii norocoase, această săptămână se anunță generoasă și le va permite să arunce cu bani în jur. Fie că vor beneficia de câștiguri financiare neașteptate sau vor primi o ofertă avantajoasă, aceste zodii vor simți că pot face investiții și cheltuieli fără a se îngrijora prea mult. Cu dorințele lor materializate, se vor bucura de avantaje financiare în următoarea perioadă.
Vlad Voiculescu a vorbit despre scandalul achiziționării vaccinurilor în pandemie. Foto: Profimedia Exclusiv
Vlad Voiculescu, despre scandalul achiziționării vaccinurilor în pandemie: ”Decizia de a cumpara acea cantitate a apartinut lui Florin Cîțu”
Scandalul achiziționării vaccinurilor în timpul pandemiei a fost un subiect intens discutat în spațiul public, iar o mare parte din responsabilitate a fost atribuită fostului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu. Cu toate acestea, fostul oficial a pasat vina in curtea fostului premier din acea perioada și a declarat, într-o intervenție la Realitatea PLUS, că decizia de a cumpăra cantitatea imensă de vaccinuri a aparținut lui Florin Cîțu.